Εναρκτήρια πρόβα: Κύπρος

Εναρκτήρια πρόβα: Κύπρος

Η Κύπρος είναι η δεύτερη χώρα που θα κάνει πρόβα σήμερα στη σκηνή της Globen Arena. Οι προσδοκίες για τους Minus One που επελέγησαν με εσωτερική ανάθεση από το ΡΙΚ, αλλά και το τραγούδι τους το Alter Ego που γράψανε από κοινού με το μετρ του είδους Thomas G:Son είναι υψηλές φέτος και σίγουρα δεν φθάνουν μέχρι την πρόκριση στον τελικό της 14ης Μαίου.

Οι Minus One έφθασαν ευδιαθετοι για την πρώτη τους πρόβα. Αν και δεν είναι από τα συνηθισμένα και αμέτρητα gigs που έχουν δώσει μέχρι τώρα η Eurovision αφού η μουσική θα είναι playback, είναι αποφασισμένοι να παίξουν κάθε νότα σωστά αφού όπως δήλωσαν και το παραμικρό λάθος θα είναι εμφανές στην κάμερα. Δηλώνουν αισιόδοξοι και θέλουν πολύ να κερδίσουν ώστε o επόμενος διαγωνισμός να διοργανωθεί στη Λευκωσία ή γιατί όχι και σε μία από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Minus One Globen

Όπως αναμένονταν τα φωνητικά του Francois είναι άψογα και η ερμηνεία/σκηνική τους παρουσίαση εκρηκτική. Είναι ντυμένοι στα μαύρα. Το background είναι σκοτεινό, με φώτα και προβολείς να αναβοσβήνουν, ενώ και καπνοί κάνουν την εμφάνιση τους στη σκηνή. Κάποια από τα μέλη του γκρουπ βρίσκονται μέσα σε κλουβιά, ενώ το σκηνοθετικό εύρημα της κυπριακής αποστολής είναι το animation ενός λύκου που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και κρύβει όλο το συγκρότημα, κάνοντας αντίθεση με το background. Το γνωστό γρύλισμα των λύκων αποδίδεται εντυπωσιακά, με τη μορφή ενός λύκου να εμφανίζεται στο πρόσωπο του Francois και το Alter Ego να παίρνει μεγάλο χειροκρότημα από το press center. Το τραγούδι τελειώνει με εικόνες του Francois και του λύκου να εναλάσσονται, προφανώς θέλοντας να απεικονίσουν το concept του τραγουδιού, τη μετάλαξη στο alter ego μας. Η Sascha-Jean Baptiste που σκηνοθέτησε και το Euphoria της Loreen φαίνεται πως εκάνε και εδώ πολύ καλή δουλειά, ενώ τα όποια μικρά λαθάκια υπήρξαν, υπάρχει περιθώριο να βελτιωθούν μέχρι τον ημιτελικό της 10ης Μαίου.

Μετά το τέλος της πρόβας τους οι Minus One ξεσήκωσαν και το χώρο όπου διεξάγονται οι συνεντεύξεις τύπου, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο eurovision.tv

cyprus1cyprus2cyprus3

Καλή επιτύχια στην Κύπρο μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.