Κύπριοι eurostars και μη ενώνουν τις φωνές τους από την καραντίνα τους για “Το Τραγούδι μας”

Κύπριοι eurostars και μη ενώνουν τις φωνές τους από την καραντίνα τους για “Το Τραγούδι μας”

22 Κύπριοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας Σαλίνας Γαβαλά για “To Τραγούδι μας”. Ένα τραγούδι που μιλάει για όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν εκεί έξω, για όλα εκείνα τα μικρά που σήμερα μοιάζουν τόσο μεγάλα! Ένα τραγούδι δικό μου, δικό σου, δικό μας!

Όλα τα έσοδα από την πώληση του τραγουδιού στις διαδικτυακές πλατφόρμες, αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας, για ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Το πρότζεκτ «Το τραγούδι μας» ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία του Κύπριου στιχουργού Σταύρου Σταύρου.

Ο στιχουργός απηύθυνε μέσω Facebook πρόσκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να απαντήσουν σε μια ανάρτησή του με μια λέξη της επιλογής τους. Σκοπός ήταν να γραφτεί μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ένα τραγούδι το οποίο να περιλαμβάνει όλες αυτές τις λέξεις, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Συγκεντρώθηκαν 200 λέξεις όπου μετατράπηκαν σε στίχους τους οποίους μελοποίησαν αρκετοί συνθέτες.

Οι Κύπριοι eurostars που βλέπουμε στο video είναι οι: Hovig, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Άλεξ Παναγή, Έλενα Πατρόκλου, Ευρυδίκη, Λούκας Γιώρκας, Σοφία Πατσαλίδη (Junior Eurovision), Τεύκρος Νεοκλέους (φωνητικά και χορευτικά στην Ευδοκία Καδή). Σε ελληνικούς ή κυπριακούς τελικούς έχουν διαγωνιστεί αρκετοί από αυτούς, όπως η Στέλλα Γεωργιάδου, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Ανδρέας Έκτορας και ο Γιώργος Σταματάρης.

Αναλυτικά, ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):

Hovig

Άγγελος Αυγουστή

Σαλίνα Γαβαλά

Στέλλα Γεωργιάδου

Λούκας Γιώρκας

Ανδρέας Έκτορας

Ευρυδίκη

Αννίτα Κωνσταντίνου

Μιχάλης Μαρίνος

Δημήτρης Μεσημέρης

Τεύκρος Νεοκλέους

Άλεξ Παναγή

Γιώργος Παπαδόπουλος

Κατερίνα Παράσχου

Έλενα Πατρόκλου

Σοφία Πατσαλίδου

Μαριέλλα Σαββίδου

Νικόλας Σαββίδης

Ερμογένης Σκιτίνης

Γιώργος Σταματάρης

Βαλάντω Τρύφωνος

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι παρακάτω:

Πηγή: Alpha News Live

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.