Φινλανδία: Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Eurovision από την YLE

Φινλανδία: Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Eurovision από την YLE

Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του ιού Covid-19, αρκετές δημόσιες τηλεοράσεις χωρών που θα συμμετείχαν στην φετινή Eurovision  ανακοίνωσαν εναλλακτικά προγράμματα για την εβδομάδα 9 με 16 Μαΐου όπου ήταν προγραμματισμένη η Eurovision 2020.

Σε αυτές προστέθηκε και η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας YLE η οποία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για τo τριήμερο 14 έως 16 Μαΐου. Αναλυτικά:

14 Μαΐου

Viisukevat 2020 – Top 10:Mikko Silvennoinen και η Krista Siegfrids θα παρουσιάσουν ένα show στο οποίο το Φινλανδικό κοινό θα επιλέξει τα 10 αγαπημένα του τραγούδια από την Eurovision 2020 που ακυρώθηκε.

Τελικός Eurovision 2014: Την χρονιά εκείνη η Φινλανδία έφτασε στην 11η θέση με το συγκρότημα Softengine και το τραγούδι Something Better, αυτό ήταν και το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα της Φινλανδίας από το 1989 μέχρι σήμερα.

15 Μαΐου

Viisukevat 2020- Viisutoivet: Σε αυτή την εκπομπή οι  Mikko Silvennoinen και  Krista Siegfrids αγαπημένες Eurovision συμμετοχές του Φινλανδικού κοινού.

Τελικός Eurovision 2006: Η Eurovision 2006 ήταν για τους Φινλανδούς η διοργάνωση ορόσημο καθώς τότε πέτυχαν την μοναδική τους νίκη με τους Lordi και το Hard Rock Hallelujah.

16 Μαΐου

Τελικός Eurovision 2007: Ήταν η χρονιά που η Eurovision διοργανώθηκε στην πρωτεύουσα  της Φινλανδίας, το Ελσίνκι.

Eurovision: Europe Shine A Light – Το Show με το οποίο η EBU θα αντικαταστήσει την Eurovision 2020.

Πηγή Εικόνας: escbubble.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.