Καίτη Γαρμπή – Αντώνης Ρέμος: Ενώνουν τις φωνές τους για την επανεκτέλεση του “Κιβωτός”!

Καίτη Γαρμπή – Αντώνης Ρέμος: Ενώνουν τις φωνές τους για την επανεκτέλεση του “Κιβωτός”!

Κυκλοφόρησε σήμερα η νέα εκδοχή του τραγουδιού Κιβωτός της Καίτης Γαρμπή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Το τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997 στο πολυπλατινένιο άλμπουμ της «Ευαισθησίες» και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.

Το Ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό Live album από τη συναυλία στο Κατράκειο της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με μεγάλες επιτυχίες από όλη την καριέρα της.

Το video clip δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα με την συμμετοχή του κοινού, όπου έστειλαν οικογενειακές φωτογραφίες. Τα έσοδα θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.

Δείτε παρακάτω το νέο βίντεο κλιπ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.