Σουηδία: To εναλλακτικό show της SVT για την Eurovision 2020

Σουηδία: To εναλλακτικό show  της SVT για την Eurovision 2020

Η Σουηδική δημόσια τηλεόραση SVT ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εναλλακτικό της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω την επιδημίας 2020. Το συγκεκριμένο show θα ονομάζεται Eurovision Week και είναι μια πρωτοβουλία του Christer Björkman, του παραγωγού του Melodifestivalen.

Στο συγκεκριμένο show το οποίο θα αποτελείται από δύο εκπομπές, που θα προβληθούν 9 και 14 Μαΐου, οι Σουηδοί τηλεθεατές θα αναδείξουν το αγαπημένο τους τραγούδι από τις συμμετοχές της ακυρωθείσας Eurovision 2020. Την πρώτη βραδιά οι τηλεθεατές θα ακούσουν και τις 41 συμμετοχές και θα ψηφίσουν την αγαπημένη τους μέσω της εφαρμογής Melodifestivalen app που χρησιμοποιούν στον ομώνυμο εθνικό τους τελικό.

Στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου, θα προκριθούν τα 25 πρώτα τραγούδια από την βραδιά του ημιτελικού, κανένα από αυτά δεν θα βρίσκεται απευθείας στον τελικό. Αφού προβληθούν τότε τα 25 τραγούδια θα διεξαχθεί μια νέα ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή.

Παρουσιαστές της Eurovision Week θα είναι ο Christer Björkman και ο κωμικός David Sundin. Οι φίλοι της Eurovision που ζουν εκτός Σουηδίας, μπορούν να δουν την Eurovision Week από την πλατφόρμα του Svtplay.se αλλά δεν θα μπορούν να ψηφίσουν. Οι νικήτριες του Melodifestivalen 2020 The Mamas θα ερμηνεύσουν live την βραδιά του τελικού το Move με το οποίο θα εκπροσωπούσας την Σουηδία στην Eurovision 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.