Ισραήλ 2017: Απόψε ο ημιτελικός του Rising Star for Eurovision

Ισραήλ 2017: Απόψε ο ημιτελικός του Rising Star for Eurovision

Μόλις έξι καλλιτέχνες έχουν μείνει στο Rising Star for Eurovision. Ο νικητής του show θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Κίεβο, ακριβώς όπως συνέβη τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι περνάει στη φάση των ημιτελικών.

Απομένει μία εβδομάδα μέχρι τον τελικό του Rising Star, και οι έξι τραγουδιστές που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό, ελπίζουν ότι θα είναι αυτοί οι τυχεροί που θα περάσουν στον τελικό της επόμενης εβδομάδας. Στα δύο προηγούμενα επεισόδια είδαμε τους προημιτελικούς. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη εβδομάδας είναι οι εξής:

  • Julietta
  • Imri Ziv
  • Ta-La-Te
  • Diana Golbi
  • Sapir Nohan
  • Beatbox Element

Η Diana Golbi παραμένει το φαβορί, για να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο, της Ουκρανίας. Η τραγουδίστρια που γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στη Μόσχα της Ρωσίας απέκτησε φήμη στο Ισραήλ μετά τη νίκη της στην όγδοη σεζόν του παιχνιδιού Israeli Idol. Ένας άλλος καλλιτέχνης, ο οποίος αναμένεται να είναι κοντά στη νίκη, είναι ο Imri Ziv. Ο Imri ήταν υποψήφιος για το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το 2015 και το 2016 και ελπίζει αυτή τη φορά να είναι αυτός ο νικητής και να εκπροσωπήσει τη χώρα του. 

Στην κριτική επιτροπή του Rising Star είναι οι:

  • Asaf Amadursky
  • Harel Skaat (Ισραήλ 2010)
  • Keren Peles
  • Static
  • Ben-El Tavori

Οι ημιτελικοί του Rising Star είναι απόψε και αύριο το βράδυ. Ο τελικός, όπου θα γίνει η επιλογή του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Κίεβο, είναι στις 13 Φεβρουαρίου. Στον τελικό οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν το τραγούδι που θα είναι η συμμετοχή του Ισραήλ, εφόσον βέβαια επικρατήσουν.

Ο ημιτελικός θα μεταδοθεί σήμερα και αύριο στις 21.00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Το Ισραήλ στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Το Ισραήλ έκανε το ντεμπούτο του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1973. Η Ilanit ερμήνευσε το τραγούδι Ey Sham και τερμάτισε 4η.  Η πρώτη νίκη του Ισραήλ ήρθε το 1978 στο Παρίσι, με τον Izhar Cohen και τους Alphabeta και το τραγούδι Abanibi . Το Ισραήλ κέρδισε και πάλι το επόμενο έτος, οπότε είχε εκπροσωπηθεί από τους Gali Atari & Milk and Honey και το τραγούδι Hallelujah. Η πιο πρόσφατη νίκη του ήρθε το 1998, όταν η Dana International ερμήνευσε το τραγούδι Diva, στο Μπέρμινγχαμ, κερδίζοντας “στο νήμα” μετά από μία ψηφοφορία θρίλερ. Η χώρα τα επόμενα χρόνια δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στο διαγωνισμό και πολλές φορές έμεινε εκτός τελικού. Τα τελευταία δύο χρόνια που χρησιμοποιεί το “Rising Star For Eurovision” έχει καταφέρει να προκριθεί στον τελικό και τις δύο φορές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.