Ελλάδα 2017: Η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ ηχογραφεί τα υποψήφια τραγούδια της Demy (photos)

Ελλάδα 2017: Η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ ηχογραφεί τα υποψήφια τραγούδια της Demy (photos)

Έγινε πράξη σήμερα αυτό που ο πρόεδρος της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης Διονύσης Τσακνής αποκάλυψε στην ειδική συνέντευξη τύπου που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ συμμετείχε στην ηχογράφηση των τριών υποψήφιων τραγουδιών που η Demy θα παρουσιάσει στον ελληνικό τελικό κάπου στις αρχές Μαρτίου και είναι όλα τους συνθέσεις του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Με φωτογραφίες μέσα από το studio της ηχογράφηση ο λογαριασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision, μας προδιαθέτει για ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι προσδοκίες είναι πολλές και αυτό εξάλλου φαίνεται και από τον πίνακα των στοιχημάτων όπου η χώρα μας βρίσκεται σταθερά μέσα στις 5 πρώτες θέσεις, χωρίς ακόμα να έχουμε ανακοινώσει καν τα υποψήφια τραγούδια μας. Δείτε τις φωτογραφίες που από το πρωί έχει δημοσιεύσει η ΕΡΤ:

 

 

 

Για το ίδιο μας ενημερώνει και ο Δημήτρης Κοντόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό

kontopoulos

Η Ελλάδα με τη Demy θα διαγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου, για να διεκδικήσει ένα από τα δέκα εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της Eurovision 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.