Ισραήλ 2017: Δείτε τους 6 semi-finalists του Rising Star for Eurovision

Ισραήλ 2017: Δείτε τους 6 semi-finalists του Rising Star for Eurovision

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η μετάδοση του προημιτελικού του Rising Star for Eurovision, της επιλογής εκπροσώπου του Ισραήλ για την Eurovision 2017. Προχθές είχαν γίνει γνωστά τα ονόματα που προκρίθηκαν στον προημιτελικό του διαγωνισμού. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, τα επεισόδια του σόου δεν μεταδίδονται ζωντανά αλλά μαγνητοσκοπημένα και μόνο ο τελικός της 13ης Φεβρουαρίου θα προβληθεί live.

Κατά την διάρκεια των 5 προηγούμενων ακροάσεων, 20 καλλιτέχνες κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διαδικασίας επιλογής. Έπειτα από μια επιπλέον audition, οι 20 περιορίστηκαν σε 8, οι οποίοι διαγωνίστηκαν για τις έξι θέσεις του ημιτελικού. Το αποτέλεσμα καθόρισε με την ψήφο του το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο αλλά και η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Harel Skaat, Keren Peles, Asaf Amdurski και Static & Ben-El Tavori.

Οι 8 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 duels (2 καλλιτέχνες ανά duel). Αυτός που θα συγκέντρωνε το μεγαλύτερο ποσοστό θετικών ψήφων από τους 2, θα περνούσε στον ημιτελικό. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

  • Julietta (88%) – Sapir Nahon (79%)
  • Imri Ziv (73%) – Beatbox Element (49%)
  • Halli Lewis (58%) – Ta-La-Te (69%)
  • Yona Shabin (38%) – Diana Golbi (83%)

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας δεύτερος γύρος με τους 4 που δεν κατάφεραν να προκριθούν από την πρώτη φάση:

  • Yona Shabin (85%) – Sapir Nahon (87%)
  • Halli Lewis (52%) – Beatbox Element (56%)

Έτσι λοιπόν οι 6 καλλιτέχνες που θα διαγωνισθούν στον ημιτελικό, είναι οι:

  1. Beatbox Element
  2. Diana Golbi
  3. Imri Ziv
  4. Julietta
  5. Sapir Nahon
  6. Ta-La-Te

 

Ο ημιτελικός του Rising Star for Eurovision θα μεταδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε δύο μέρη, το πρώτο θα προβληθεί στις 06 και το δεύτερο στις 07 Φεβρουαρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.