INFE GREECE POLL: Οι νικητές για Ισπανία, Νορβηγία και Φινλανδία

INFE GREECE POLL: Οι νικητές για Ισπανία, Νορβηγία και Φινλανδία

Απόψε είναι ένα μεγάλο Σάββατο για τους Eurofans καθώς πραγματοποιούνται shows σε 6 χώρες για την επιλογή της συμμετοχής τους για την Eurovision 2021 εκ των οποίων οι 3 πραγματοποιούν απόψε τον εθνικό τους τελικό.  Για τις 3 αυτές  χώρες (Ισπανία, Νορβηγία και Φινλανδία) ως infegreece.gr πραγματοποιήσαμε δημοσκοπήσεις  και οι αναγνώστες μας ανέδειξαν το αγαπημένο τους τραγούδι για κάθε μια από αυτές. Για τους τελικούς της αποψινής βραδιάς μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Ας δούμε τα αποτελέσματα των Poll.

Iσπανία – Destino Eurovision

Αγαπημένο τραγούδι των αναγνωστών του infegreece.gr στο Poll  για τον Ισπανικό τελικό Destino Eurovisión αναδείχθηκε το Voy a Quedarme (μτφ. θα μείνω). Συνθέτης του τραγουδιού είναι οι ίδιος ο  Blas Cantó μαζί με τους Leroy Sanchez, Daniel Ortega “Dangelo”, Dan Hammond το τραγούδι είναι μια μπαλάντα γραμμένη εξολοκλήρου στα Ισπανικά. O Blas Cantó είχε επιλεγεί και πέρσι με απευθείας ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ισπανία στην Eurovision 2020, η πανδημία του COVID-19 όμως ματαίωσε τον εν λόγω διαγωνισμό.

ΘεσηΤραγούδιΠοσοστό
Voy a quedarme65.71%
Memoria34.29%

Νορβηγία – MGP 2021

Νικητές στο Poll του INFE Greece για τον Νορβηγικό τελικό MGP 2021 αναδείχθηκαν οι KEiino με το τραγούδι Monument. Οι KEiiNO είναι γνωστοί στους Eurofans από την συμμετοχή τους στην Eurovision 2019 με το τραγούδι Spirit in the sky όπου κατέλαβαν την 6η θέση. Συνθέτες του Monument είναι τα μέλη των KEiiNΟ Tom Hugo Hermansen,  Fred Buljo, Alexandra Rotan  μαζί με τους Alexander Nyborg Olsson και Rüdiger Schramm. Οι KEiiNO είναι τα μεγάλα φαβορί για τον αποψινό Νορβηγικό τελικό.

ΘΕΣΗΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣΤΡΑΓΟΥΔΙΠΟΣΟΣΤΟ
KEiiNO "Monument"35.44%
Raylee "Hero"18.99%
Emmy "Witch Woods"12.66%
TIX "Fallen Angel"7.59%
IMERIKA "I Can't Escape"7.59%
Jorn "Faith Bloody Faith" 6.33%
Kaja Rode "Feel Again"5.06%
Blåsemafian feat. Hazel "Let Loose"2.53%
Atle Pettersen "World on Fire"1.27%
10ΗStavangerkameratene "Who I Am"1.27%
11ΗKiiM "My Lonely Voice"1.27%
12ΗRein Alexander "Eyes Wide Open"0%

Φινλανδία – UMK 2021

 Για τον Φινλανδικό τελικό UMK 2021 πρώτο τραγούδι στις προτιμήσεις των αναγνωστών του infegreece.gr αναδείχθηκε το τραγούδι Dark Side των Blind Channel. Oι Blind Channel είναι ένα πενταμελές Metal συγκρότημα αποτελούμενο από τους Aleksi Kaunisvesi, Joonas Porko, Joel Hokka, Niko Moilanen και Olli Matela οι οποίοι είναι και οι δημιουργοί του τραγουδιού. Οι Blind Channel είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη στον αποψινό τελικό.

ΘΕΣΗΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣΤΡΑΓΟΥΔΙΠΟΣΟΣΤΟ
Blind Channel "Dark Side"46.34%
Ilta "Kelle mä soitan"14.63%
Teflon Brothers x Pandora "I Love You"12.20%
Laura "Play"12.20%
Oskr "Lie"7.32%
Aksel "Hurt"4.88%
Danny "Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua"2.44%

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.