Χριστιάνα Χατζηιορδάνου-Απο την Κύπρο για Βουλγαρία ?!

Χριστιάνα Χατζηιορδάνου-Απο την Κύπρο για Βουλγαρία ?!

Η Βουλγαρία επιστρέφει,και τo κρατικό κανάλι της γειτονικής χώρας, ΒΝΤ, έκανε γνωστό πως η χώρα μετά το 2014,θα επιστρέψει στην επόμενη διοργάνωση ,ελπίζοντας σε μια καλύτερη τύχη απο αυτή των Elitsa Todorova και Yankoulov Stoyan με το ‘Shamo Shampioni”.
Και ενώ οι αρμόδιοι βρίσκονται προς αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για τη χώρα τους,μια Κύπρια καλλιτέχνιδα η 25χρονη Χριστιάνα Χατζηιορδάνους -ή αλλιώς με το καλλιτεχνικό της όνομα-Χριστιάνα Λουίζου ,που συμμετέχει στο παιχνίδι ανεύρευσης μουσικών ταλέντων εκεί το “X-Factor”,και κατάφερε μέχρι στιγμής να βρίσκεται ανάμεσα στους έξι φιναλίστ του παιχνιδιού, θέτει υποψηφιότητα για να σηκώσει τη σημαία της συγκεκριμένης χώρας-όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, σε ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της βουλγαρικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision, η Χριστιάνα επιλέγηκε μαζί με άλλους 14 τραγουδιστές, ως οι επικρατέστεροι για την εκπροσώπηση της χώρας στην 61η Eurovision ενώ η ιδία.α σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “ευχαρίστησε όλους όσους την επέλεξαν”, προσθέτοντας ότι νιώθει συγκινημένη με την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό της.
Κατάγεται από τη Λάρνακα,είναι πρόσφυγας από την κατεχόμενη Γιαλούσα -όπως ενημερωνόμαστε απο τον συνεργάτη μας στην Κύπρο Showtime.cy,και εκμεταλλεύτηκε την προσωρινή διαμονή της στη Βουλγαρία για σπουδές, για να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο διάσημο show ενώ κανείς ωστόσο δεν περίμενε πως θα κατάφερνε να αφήσει τους κριτές με το στόμα ανοιχτό, οι οποίοι την πέρασαν στη φάση των Live.
Απολαύστε την στο τραγούδι της Lara Fabian “Je t aime”αλλά και στο “¨Δυνατά δυνατά¨!
Καλή της επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.