Η Poli Genova θα παρουσιάσει την Junior Eurovision 2015!

Η Poli Genova θα παρουσιάσει την Junior Eurovision 2015!

Ένα μήνα ακριβώς πριν τη διεξαγωγή της Junior Eurovision 2015 στην Arena Armeec στη Σόφια, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας BNT, ανακοίνωσε πως η παρουσιάστρια του φετινού διαγωνισμού θα είναι η Poli Genova. Τραγουδίστρια η οποία εκπροσώπησε τη χώρα στη Eurovision 2011 στο Ντίσελντορφ.

Μετά από live auditions που διοργάνωσε το ΒΝΤ μήνες πριν και στις οποίες συμμετείχαν και παρουσιαστές της τηλεόρασης, αποφάσισαν οι παραγωγοί της φετινής διοργάνωσης να αναθέσουν στη Poli Genova την παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης. Τα πολύ καλά αγγλικά αλλά και η εν γένει εμφάνιση και παρουσία της Poli μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ήταν αυτά που έπεισαν τους υπευθύνους να της αναθέσουν αυτό το πολύ σημαντικό ρόλο.

Η ίδια δήλωσε λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση:

Είμαι πολύ χαρούμενη που η Βουλγαρία διοργανώνει τον πιο σημαντικό διαγωνισμό τραγουδιού για νέους καλλιτέχνες στην Ευρώπη και που το ΒΝΤ αποφάσισε πως είμαι το σωστό πρόσωπο για να το παρουσιάσω. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτό το γεγονός και είμαι σίγουρη πως θα είναι αξέχαστο!

Η 28χρονη Poli Genova ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν μόνο 4 χρονών. Συμμετείχε στο παιδικό φωνητικό συγκρότημα Bon-Bon. Έχει αποφοιτήσει από το  Lubomir Pipkov National School of Music και από το NATFA. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο μουσικό παραγωγό, τον Rosie Karaslavova. Το 2011 εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision με το τραγούδι Na Inat. Συγκέντρωσε 48 βαθμούς στον 2ο ημιτελικό και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον τελικό, αφού κατέλαβε τη 12η θέση στον ημιτελικό.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την εμφάνιση της Poli Geniva στη σκηνή του Ντίσελτορφ στη Eurovision 2011:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.