Βουλγαρία: Συνθέτες από την Μαύρη Θάλασσα για τη Victoria αλλά και για άλλες συμμετοχές της Eurovision 2021

Βουλγαρία: Συνθέτες από την Μαύρη Θάλασσα για τη Victoria αλλά και για άλλες συμμετοχές της Eurovision 2021

Με ένα tweet μας ενημέρωσε ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Βουλγαρίας BNT σχετικά με τις προετοιμασίες για την επόμενη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision. Υπενθυμίζουμε ότι η Βουλγαρία θα εκπροσωπηθεί από την Victoria, όπου για την ίδια αλλά και για κάποιους άλλους καλλιτέχνες της Eurovision 2021, θα δημιουργηθεί ένα song writing camp σε δύο πόλεις που βρίσκονται στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας, Burgas και Primosko.

Αν κι οι συνθέτες είναι ακόμα άγνωστοι, η ανακοίνωση αναφέρει ότι είναι από τους καλύτερους που θα εργαστούν για την επόμενη συμμετοχή της χώρας και θα ανακοινωθούν σύντομα τα ονόματα τόσο των συνθετών όσο και των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος. Το song writing camp θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 26 Αυγούστου κι οικοδέσποινα θα είναι η ίδια η Victoria. Όλα τα παραπάνω θα γίνουν υπό την σκέπη του χορηγού iCard.

Η Victoria ήταν φέτος να διαγωνιστεί με το Tears Getting Sober σε σύνθεση των Symphonix που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει τραγούδια σε πολλούς καλλιτέχνες του θεσμού.

https://twitter.com/bg_eurovision/status/1294571322249535488

https://youtu.be/V_hgYnwZR8I

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.