Λευκορωσία: Ο Mihai Trăistariu υποψήφιος στον εθνικό τελικό της χώρας

Λευκορωσία: Ο Mihai Trăistariu υποψήφιος στον εθνικό τελικό της χώρας

Ο πρώην υποψήφιος του Ρουμάνικου εθνικού τελικού, Mihai Trăistariu (MIHAI), θα συμμετάσχει τελικά στην διαδικασία εθνικής επιλογής της Λευκορωσίας. 

Η απόσυρση από το Selecţia Naţională

Πριν μερικές μέρες ο Ρουμάνος καλλιτέχνης γνωστός και με το όνομα MIHAI είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας επικαλούμενος την έλλειψη εμπιστοσύνης στην διοργάνωση και έλλειψη αντικειμενικότητας.

Ο Ρουμάνος καλλιτέχνης είχε συμμετάσχει στο παρελθόν συνολικά 9 φορές στον εθνικό τελικό της χώρας του, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το 2006, όταν νίκησε με το τραγούδι Tornero, με το οποίο εκπροσώπησε την Ρουμανία στην Αθήνα, ερχόμενος 4ος στον μεγάλο τελικό.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ

Μετά λοιπόν την απόσυρση του από τον εθνικό τελικό της χώρας του, ο MIHAI αποφάσισε σύμφωνα με την ιστοσελίδα Eurofest.by να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας με το ίδιο τραγούδι που είχε συμμετάσχει αρχικά στο Selecţia Naţională , με τίτλο  Baya:

Η απόφαση αυτή του Ρουμάνου καλλιτέχνη δεν ήρθε ξαφνικά καθώς από πέρυσι ο ίδιος μετά την έβδομη θέση στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, αμφισβήτησε την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της χώρας και υπονόησε ότι για το 2019 σκέφτονταν σοβαρά να λάβει μέρος στον εθνικό τελικό τρίτης χώρας.

Ο εθνικός τελικός της Λευκορωσίας θα λάβει χώρα στις 8 Μαρτίου ενώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου είναι σε εξέλιξη οι υποβολές υποψήφιων τραγουδιών. Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων θα ακολουθήσουν ανοικτές ακροάσεις μέσα από τις οποίες θα επιλεγούν οι δέκα συμμετοχές του τελικού, κατά τον οποίο μια επιτροπή θα επιλέξει τον τελικό νικητή και εκπρόσωπο της χώρας.

Πως κρίνετε αυτή την απόφαση του MIHAI να επιδιώξει την συμμετοχή του στην επόμενη Eurovision μέσα από τον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας;

Πηγή: Eurovision.by 

5 σκέψεις για το “Λευκορωσία: Ο Mihai Trăistariu υποψήφιος στον εθνικό τελικό της χώρας

  1. Δεν βάζει κώλο κάτω αυτός! Να μου το θυμηθείτε, και στην Τουρκοβιζιον θα πάει, με τέτοια λυσσά που τον δέρνει! Το τραγουδι του, οριακά αδιάφορο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.