Το Σάββατο 13 Απριλίου το μεγάλο Party του INFE Greece προς τιμήν της Κατερίνας Ντούσκα και της ελληνικής αποστολής!

Το Σάββατο 13 Απριλίου το μεγάλο Party του INFE Greece προς τιμήν της Κατερίνας Ντούσκα και της ελληνικής αποστολής!

Το ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE Greece, με αφορμή την συμμετοχή της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, πραγματοποιεί και φέτος ένα μεγάλο Eurovision party του προς τιμήν της εκπροσώπου μας Κατερίνας Ντούσκα.

Στις 13/4 ημέρα Σάββατο έρχεται το απόλυτο party στο Wave Athens Gazi. Εκτός από την εκπρόσωπό μας Κατερίνα Ντούσκα, το παρόν θα δώσουν μεταξύ άλλων και οι Κώστας ΜαρτάκηςΧρύσπα, ΣαμπρίναBarrice και Αλέξανδρος Χούντας. Σας περιμένουμε όλους για να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να στείλουμε όλη την θετική μας ενέργεια στην ελληνική αποστολή, διασκεδάζοντας στους ρυθμούς των αγαπημένων τραγουδιών του διαγωνισμού. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι ο Τάκης Φωτίου και Ayaz Kurden.

Το μεγάλο party μας, που εθιμικά λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο club WAVE ATHENS (Ηρακλειδών 61, Γκάζι) στις 21.00. Η είσοδος είναι 10 € με ποτό.

Σας περιμένουμε όλους!!!

4 σκέψεις για το “Το Σάββατο 13 Απριλίου το μεγάλο Party του INFE Greece προς τιμήν της Κατερίνας Ντούσκα και της ελληνικής αποστολής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.