Το INFE Greece στην δεξίωση της Ισραηλινής Πρεσβείας προς τιμήν της ελληνικής συμμετοχής

Το INFE Greece στην δεξίωση της Ισραηλινής Πρεσβείας προς τιμήν της ελληνικής συμμετοχής

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, δεξίωση προς τιμήν της φετινής συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision.

Στην εκδήλωση, μαζί με την Κατερίνα Ντούσκα, βρέθηκαν η Πρεσβευτής του Ισραήλ η οποία έκανε μια αναδρομή στις νίκες του Ισραήλ στην Eurovision ενώ επικεντρώθηκε στο πόσο φιλόξενο είναι το Τελ Αβίβ, αλλά και ο Πρέσβης του Καναδά που έκανε κι αυτός μια αναδρομή στις συμμετοχές από Καναδούς καλλιτέχνες που έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό με πιο γνωστή αυτή της Celine Dion το 1988, ενώ επισήμανε ότι η Κατερίνα είναι η πρώτη Ελληνοκαναδή καλλιτέχνης που παίρνει μέρος στην Eurovision, νιώθοντας περήφανος γι’ αυτήν.

Επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως το Ισραήλ θα παρουσιάσει μια αξιόλογη διοργάνωση, μιας κι έχει την εμπειρία, ανέφερε ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Κατερίνα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις φετινές συμμετοχές.

Τέλος, η Κατερίνα ευχαρίστησε γι’αυτήν την εκδήλωση την ΕΡΤ, την Πρεσβευτή του Ισραήλ και όλους όσου παραβρέθηκαν.

Καλεσμένοι στην δεξίωση ήταν επίσης η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Πασχάλης, ο Robert Williams, η Ελπίδα, οι φετινοί μας σχολιαστές Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου, εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρίας MINOS, μέλη από την ομάδα της Κατερίνας και στελέχη της ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.