Δελτίο Τύπου INFE Greece: Η ακύρωση εμφάνισης της Κ. Ντούσκα στο πάρτι της 13ης Απριλίου 2019

Δελτίο Τύπου INFE Greece: Η ακύρωση εμφάνισης της Κ. Ντούσκα στο πάρτι της 13ης Απριλίου 2019

Την 13η Απριλίου 2019, ημέρα Σάββατο, το INFE Greece είχε προγραμματίσει το παραδοσιακό ετήσιο Eurovision Party του προς τιμήν της φετινής εκπροσώπου Κατερίνας Ντούσκα στο Waves Club στην Αθήνα.

Κατόπιν συνεχών επαφών και επικοινωνιών με τους συνεργάτες της κα Ντούσκα για περισσότερο από ένα μήνα, το INFE Greece είχε λάβει σαν σωματείο την επίσημη έγκριση της συνεργάτιδος της, κα Αλεξίας Στουρνάρα, για την διεξαγωγή του πάρτι, την ως άνω ημερομηνία και είχε επιβεβαιωθεί περισσότερες από μία φορά η παρουσία της φετινής εκπροσώπου, σε μια εκδήλωση που κάθε χρόνο διεξάγεται από το σωματείο στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και της ανιδιοτελούς αγάπης των φαν για τον θεσμό και την συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση είχαν προσκληθεί και καλλιτέχνες συνδεόμενοι με τον θεσμό  και φυσικά εκπρόσωποι των τηλεοπτικών καναλιών, ο οποίοι ήρθαν πρόθυμοι να καλύψουν το γεγονός με τα συνεργεία τους.

Δυστυχώς προς μεγάλη απογοήτευση των fan δεν κατάφερε να παραβρεθεί η Ελληνίδα εκπρόσωπος Κατερίνα Ντούσκα η οποία ακύρωσε την παρουσία της επικαλούμενη μέσω των συνεργατών της λόγους υγείας, απαγορευτικούς για την συμμετοχή της σε ένα  πάρτι. Σας παραθέτουμε την επιστολή η οποία μας εστάλη στις 8μμ της ίδιας μέρας:

Καλησπέρα αγαπημένοι μου, 

Δυστυχώς είμαι με πυρετό από χθες και ο γιατρός μου απαγορεύει κατηγορηματικά κάθε έξοδο. Όπως ξέρετε, με ταλαιπωρεί μια ίωση την τελευταία εβδομάδα και πρέπει να φροντίσω τη φωνή μου, πάνω απ´όλα. Λυπάμαι που σας προειδοποιώ τελευταία στιγμή αλλά ήθελα πολύ να τα καταφέρω. 

 

Σας εύχομαι μια υπέροχη βραδιά! 

 

Φιλιά,

Κατερίνα

Ασφαλώς το παραπάνω γεγονός  μας λύπησε και ζητούμε συγνώμη για την εξέλιξη αυτή προς τους εκπροσώπους του τύπου και ειδικά τους φαν του διαγωνισμού και ακόμα περισσότερο σε όσους είχαν ταξιδέψει από μακριά προκειμένου να βρεθούν στον συγκεκριμένο γεγονός. Δυστυχώς το περιθώριο αντίδρασης εκ μέρους του σωματείου μας ήταν μηδαμινό καθώς πληροφορηθήκαμε την τελεσίδικη ακύρωση της παρουσίας της κα Ντούσκα δύο ώρες πριν το πάρτι μας.

Παρόλα αυτά το πάρτι έγινε, το κέφι και γεμάτη μουσική Eurovision βραδιά πήραν την θέση της αρχικής απογοήτευσης γιατί πάνω απ’όλα είμαστε φαν του διαγωνισμού πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις. Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στην εκπρόσωπο μας Κατερίνα Ντούσκα και γρήγορη επάνοδο ώστε να είναι γερή και έτοιμη να δώσει τον μουσικό της αγώνα επί σκηνής της Eurovision τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Με εκτίμηση

INFE Greece

7 σκέψεις για το “Δελτίο Τύπου INFE Greece: Η ακύρωση εμφάνισης της Κ. Ντούσκα στο πάρτι της 13ης Απριλίου 2019

  1. Μην την πιάσει πυρετός την βραδιά του διαγωνισμού μόνο….
    …………….
    Έτσι κι αλλιώς, καλή της επιτυχία…
    ……..

  2. Αν και δίνει τροφή στους haters, είναι ανθρώπινο μια τέτοια κατάσταση να δικαιολογήσει την μη παρουσία της στο πάρτυ!

    Να της ευχηθώ καλή ανάρρωση και είμαι σίγουρος στο Τελ Αβίβ θα μας αποζημιώσει με το παραπάνω, σκηνικά και φωνητικά! 🙂

    1. Eίναι μη επαγγελματική συμπεριφορά. Γνωρίζεις εδώ και καιρό ότι ετοιμάζεται πάρτι προς τιμή σου, και έχεις διαβεβαιώσει επανειλημμένα ότι θα παρίστασαι. Ακόμα και αν είσαι άρρωστος, πας 20 λεπτά, ευχαριστείς τον κόσμο εκεί και λες “Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να καθίσω περισσότερο γιατί δεν είμαι σε καλή κατάσταση”.

  3. Εδώ και πάνω από ένα μήνα άρρωστη. Καλά να είναι η κοπέλα, αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι τόσο στο πάρτι της Μαδρίτης, όσο και στο Τελ Αβίβ θα είναι άρρωστη… Κάτι αρχίζει και μου θυμίζει όλο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.