Το Μαυροβούνιο θα τραγουδήσει στα Αγγλικά

Το Μαυροβούνιο θα τραγουδήσει στα Αγγλικά

Όπως δήλωσε σήμερα ο Marko Pešić, μέλος των Highway, στους οποίους έγινε ανάθεση από την τηλεόραση του Μαυροβουνίου στις 2 Οκτωβρίου μετά από κλειστή επιλογή, η συμμετοχή τους θα ακουστεί στα αγγλικά, όπως έγινε το 2009 με την Andrea Demirović και το 2012 με τον Rambo Amadeus. Το τραγούδι θα είναι έτοιμο στα τέλη Φεβρουαρίου και θα παρουσιαστεί σε ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα είτε στα τέλη Φεβρουαρίου, είτε στις αρχές Μαρτίου.

Το ποπ-ροκ γκρουπ, με επιρροές από τους Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers, Muse και Kings of Leon, ιδρύθηκε στην πρωτεύουσα Podgorica και αποτελείται από τρία νέα παιδιά, τον τραγουδιστή Petar Tošić και τους κιθαρίστες και χορωδούς Marko Pešić και Luka Vojvodić, οι οποίοι έλαβαν μέρος στη δεύτερη σαιζόν του X Factor Adria και ήρθαν 4οι. Μάλιστα ανήκαν στην ομάδα του Ante “Tonči” Huljić (συνθέτης Κροατία 95, 99, 01, 09). Σε αυτούς προστέθηκε για ενίσχυση πριν από τρεις εβδομάδες ο κημπορντίστας Bojan Jovović, πρώην μέλος των No name (Σερβία και Μαυροβούνιο 2005). Ήδη χάρη στο πρώτο τους άλμπουμ και κάποια singles κάνουν καριέρα σε όλες της χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Αναμένεται από αυτούς κάτι πολύ φρέσκο.

imagesT8AS9TQ9

Ως ανεξάρτητο κράτος, το Μαυροβούνιο έχει συμμετάσχει 7 φορές (2007-9 και 2012-5). Κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μόνο δύο φορές, το 2014 με τον Sergej Ćetković και το “Moj Svijet” (19ος) και το 2015 με τον Knez και το “Adio” (13ος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.