Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Ηνωμένο Βασίλειο για τους πολίτες του, που θα επισκεφθούν την Ουκρανία την περίοδο της Eurovision 2017

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Ηνωμένο Βασίλειο για τους πολίτες του, που θα επισκεφθούν την Ουκρανία την περίοδο της Eurovision 2017

Η τεταμένη πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία, οι συγκρούσεις μεταξύ φιλορώσων και φιλοδυτικών, αλλά και η προβληματική διοργάνωση φαίνεται να είναι οι λόγοι που το Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε επίσημη ταξιδιωτική οδηγία, για όσους από τους πολίτες του έχουν σκοπό να επισκεφθούν τη χώρα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με την εν λόγω οδηγία λοιπόν, πέρα από τα διαδικαστικά που απαιτούνται για το ταξίδι, εφιστάται η προσοχή για τα προσωπικά αντικείμενα και τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα έχουν μαζί τους, τόσο σε δημόσιους χώρους, όσο και σε cafe, restaurants κλπ. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους έξω μόνο τα απαραίτητα και σε καμία περίπτωση χρήματα σε δημόσια θέα.

Επίσης προτρέπει έντονα όσους ταξιδέψουν στο Κίεβο εκείνες τις ημέρες, να αποφύγουν τους όποιους καυγάδες με ντόπιους, αλλά και τη συμμετοχή σε συζητήσεις για τη διαμάχη της χώρας με την Ρωσία.

Τέλος, συμβουλεύει τους Βρετανούς να χρησιμοποιούν μόνο τα επίσημα ταξί και ανταλλακτήρια, αφού εύκολα μπορεί κάποιος να εξαπατηθεί και να βρεθεί σε δεινή θέση. Η ομοφυλοφιλία παρότι δεν θεωρείται παράνομη στην Ουκρανία, το Ηνωμένο Βασίλειο προτρέπει τους πολίτες του, να απέχουν από δημόσιες εκδηλώσεις τέτοιου είδους, αφού εύκολα μπορεί να γίνουν δέκτες αρνητικών συμπεριφορών.

4 σκέψεις για το “Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το Ηνωμένο Βασίλειο για τους πολίτες του, που θα επισκεφθούν την Ουκρανία την περίοδο της Eurovision 2017

  1. Καλά κάνουν οι Άγγλοι και προειδοποιούν τους gay τους. Θυμάμαι στην Eurovision 2009 στην Μόσχα, είμασταν στο ίδιο βαγόνι στο μετρό με μια ομάδα Ισπανών γιουροφαν που επέστρεφαν από τις πρόβες. Οι Ισπανοί ήσαν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί σαν gay, πάντα μεταξύ τους. Σε κάποια στιγμή τους παίρνουν είδηση μια ομάδα μαντραχαλέων Ρώσσων με τατουάζ και εγκληματικές φυσιογνωμίες και έσπασαν στο ξύλο τους Ισπανούς γιουροφαν σε σημείο να κινδυνεύσει η ζωή τους. Αίματα, μελανιασμένα πρόσωπα σπασμένα χέρια μέσα στο μετρό. Κατέβηκαν ομαδικά στην επόμενη στάση για αναζήτηση ιατρικής βοήθειας και αστυνομίας, που δεν έκανε τίποτα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι. Είναι πολύ πουριτανοί σ’ αυτό το θέμα και οι Ρώσσοι και οι Ουκρανοί και πόσο μάλλον να είσαι μέσα στην πατρίδα τους!

    1. Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα των φαν είναι υπέρ το δέον εκδηλωτικοί και μάλιστα σε χώρες που δεν ανέχονται τέτοιου είδους φαινόμενα. Φαίνεται πως δεν έχουν καμία συναίσθηση κι ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι όχι η Γιουροβίζιον αλλά η ερωτική τους ικανοποίηση. Ακόμα και στη Σουηδία το 2000 στη δεξίωση της Κυπριακής Πρεσβείας (που είναι ένας σοβαρός χώρος) ήταν ντυμένοι λες και πήγαιναν στο πιο παρακμιακό gay bar (κολλητά μπλουζάκια, σκισμένα τζιν, μποά, εντελώς θηλυκή συμπεριφορά κλπ). Οι Έλληνες και Κύπριοι φαν, που πήγαμε κουστουμαρισμένοι, είχαμε πάθει σοκ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.