Οι φαν αποφάσισαν: αυτές είναι οι διασκευές που θέλουν να κάνει ο Nathan Trent

Οι φαν αποφάσισαν: αυτές είναι οι διασκευές που θέλουν να κάνει ο Nathan Trent

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο φετινός εκπρόσωπος της Αυστρίας, Nathan Trent, ακολουθώντας το φωτεινό παράδειγμα του Amir Haddad, αποφάσισε κάθε διασκευάσει γνωστά (μόνο πρόσφατα) γιουροτράγουδα, μάλιστα δήλωσε πως κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί διαδικτυακά από μία διασκευή. Προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, έδωσε στους φαν ένα κατάλογο δέκα τραγουδιών, για να αποφασίσουν εκείνοι ποια επιθυμούν να ακούσουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Ο Nathan Trent ετοιμάζει γιουροδιασκευές (video)

Το κοινό αμέσως ξεχώρισε τρία τραγούδια με περίπου 10% των ψήφων έκαστο: το I’m Alive της Elhaida Dhani (Αλβανία 2015), το L’essenziale του Marco Mengoni (Ιταλία 2013) και το J’ai Cherché του Amir (Γαλλία 2016), η συμμετοχή δηλαδή του πρώτου διδάξαντα. Στην τέταρτη θέση υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στο Heroes του Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015) και το A Million Voices της Polina Gagarina (Ρωσία 2015). Ο καλλιτέχνης έστριψε ένα νόμισμα στο Instagram και κέρδισε το σουηδικό βραβείο. Η πρώτη ακουστική διασκευή του Nathan Trent θα παρουσιαστεί στις 5 Απριλίου. Μείνετε συντονισμένοι.

Εκ πρώτης όψεως προκαλεί έκπληξη η επιλογή του αλβανικού τραγουδιού, καθότι δεν έχουμε συνηθίσει στο να προτιμώνται τραγούδια από τη συγκεκριμένη χώρα για να γίνουν cover. Ψάχνοντάς το όμως λίγο παραπάνω, ανακαλύψαμε -μεταξύ άλλων- ισλανδική διασκευή της εν λόγω συμμετοχής από την  Ágústa Eva Erlendsdóttir, η οποία κάποτε χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο… Silvia Night!!!

Απολαύστε την!

http://www.visir.is/section/MEDIA98?fileid=CLP35263

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.