Σουηδία: Οι ψήφοι για τις θέσεις 5-7 και το ρεκόρ ψήφων για τον 1ο ημιτελικό του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Οι ψήφοι για τις θέσεις 5-7 και το ρεκόρ ψήφων για τον 1ο ημιτελικό του Melodifestivalen 2019

Το κρατικό κανάλι της Σουηδίας, SVT, δημοσιοποίησε τον ακριβή αριθμό ψήφων που έλαβαν οι 3 συμμετοχές που αποκλείστηκαν κατά την βραδιά του πρώτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019. 

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΨΗΦΩΝ

Ο χτεσινός πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019 έσπασε κάθε ρεκόρ ψήφων, αφού οι συνολικές ψήφοι που υποβλήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό σόου έφτασαν τις  7,158,333. Για πρώτη φορά μάλιστα το SVT έδωσε στην δημοσιότητα τον ακριβή αριθμό ψήφων που έλαβε κάθε συμμετοχή από τις τρεις που αποκλείστηκαν στον πρώτο ημιτελικό.

Οι ψήφοι για τις θέσεις 5-7 διαμορφώθηκαν ως ακόλουθα:

  • 5η – Zeana feat. Anis don Demina – Mina bränder – Έλαβε 980, 354 ψήφους
  • 6η – High15 – No Drama –Έλαβε 814,839 ψήφους
  • 7η – Arja Saijonmaa – Mina fyra årstider – Έλαβε 507,727 ψήφους

Η χτεσινή ψηφοφορία ακολούθησε τους νέους κανόνες του φεστιβάλ. Το κοινό που ψήφιζε είχε χωριστεί σε 8 κατηγορίες διαφορετικού χρώματος και στο κάτω μέρος της οθόνης μια καρδιά έπαιρνε το αντίστοιχο χρώμα, αντανακλώντας σε ποια ηλικιακή ομάδα η συμμετοχή είχε μεγαλύτερη απήχηση.

Ο επόμενος ημιτελικός του  Melodifestivalen 2019 θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου στο Malmö Arena, στην πόλη Malmö , ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Friends Arena στην Στοκχόλμη στις 9 Μαρτίου.

Παρουσιαστές του σόου θα είναι οι: Eric Saade, Sarah-Dawn Finer, Kodojo Akolor and Marika Carlsson.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.