Σουηδία: Τα αποτελέσματα του 4ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Τα αποτελέσματα του 4ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019 που διεξήχθη στο Sparbanken Lidköping Arena στην πόλη Lidköping , με παρουσιαστές του σόου να είναι οι Marika CarlssonEric SaadeKodjo Akolor και Sara Dawn Finer.

ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό είδαμε ακόμη 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας. Οι 7 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν ήταν με την παρακάτω σειρά εμφάνισης οι:

Pagan Fury – Stormbringer 

Anton Hagman – Känner dig

Lisa Ajax – Torn

Arvingarna – I Do

Bishara – On My Own

Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar 

John Lundvik – Too Late for Love

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι νικητές της αποψινής βραδιάς, αναδείχθηκαν από ψηφοφορία 2 γύρων στους οποίους ψήφισε μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ξαναμπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι  προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση προκρίθηκαν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Οι πέντε που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο ήταν οι:

5 first

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς, οι οποίοι προκρίθηκαν απευθείας  στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena της Στοκχόλμης ήταν οι παρακάτω:

  1. Bishara – On My Own
  2. John Lundvik – Too Late for Love

Ενώ στην 3η και 4η θέση βρέθηκαν τα παρακάτω τραγούδια, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό μέσω του γύρου της δεύτερης ευκαιρίας που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου στο   Rosvalla Nyköping Eventcenter της πόλης Nyköping:

  1. Lisa Ajax – Torn 
  2. Arvingarna – I Do

Οι καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση είναι οι εξής:

  1. Pagan Fury – Stormbringer 
  2. Anton Hagman – Känner dig
  3. Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar 

Το επόμενο Σάββατο ακολουθεί ο ημιτελικός δεύτερης ευκαιρίας στο Rosvalla Nyköping Eventcenter  στην πόλη Nyköping όπου θα κριθούν οι τελευταίοι τέσσερις φιναλίστ.

2 σκέψεις για το “Σουηδία: Τα αποτελέσματα του 4ου ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

  1. Εεε όχι η Lisa μα πάει AC και ο Bishara DTF!! Εντελώς απαράδεκτο αποτέλεσμα! Πολύ κρίμα! Από ο, τι φαίνεται δεν θα επιλέξουν τη Lisa οι Σουηδοι! 🙁

  2. Μία παρωδία του Μίκι Μάους πηγαίνει κατευθείαν στον τελικό και από ό,τι διαβάζω το συγκεκριμένο 15χρονο πιτσιρίκι είναι πλέον μεγάλο φαβορί… Θέλω να δω πόσο πιο χαμηλά πρέπει ακόμα να πέσει η Σουηδία μέχρι να την αφήσουν να αποκλειστεί από τον τελικό της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.