Σουηδία: Τα αποτελέσματα του Α’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Σουηδία: Τα αποτελέσματα του Α’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2019, ο οποίος διεξήχθη στο στάδιο Scandinavium Arena στην πόλη του Γκέτεμποργκ, με παρουσιαστές τους Marika CarlssonEric SaadeKodjo Akolor και Sara Dawn Finer. Απόψε διαγωνίστηκαν συνολικά 7  συμμετοχές:

  1. Nano – Chasing Rivers
  2. High 15 – No Drama
  3. Wiktoria – Not with Me
  4. Zeana feat. Anis don Demina – Mina bränder
  5. Arja Saijonmaa – Mina fyra årstider
  6. Mohombi – Hello
  7. Anna Bergendahl – Ashes to Ashes

Οι νικητές της αποψινής βραδιάς, αναδείχθηκαν από ψηφοφορία 2 γύρων στους οποίους ψήφισε μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που θα συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ξαναμπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι  θα προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που τερμάτισαν στην 3η και 4η θέση προκρίθηκαν στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας.

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς, οι οποίοι προκρίθηκαν απευθείας  στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο Friends Arena της Στοκχόλμης ήταν οι παρακάτω:

  1. Wiktoria – Not with Me
  2. Mohombi – Hello

Ενώ στην 3η και 4η θέση βρέθηκαν τα παρακάτω τραγούδια, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό μέσω του γύρου της δεύτερης ευκαιρίας που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου στο   Rosvalla Nyköping Eventcenter της πόλης Nyköping:

  1. Nano – Chasing Rivers
  2. Anna Bergendahl – Ashes to Ashes

 

Οι καλλιτέχνες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση είναι οι εξής:

  • 5η θέση – Zeana feat. Anis don Demina – Mina brander
  • 6η θέση – High15 – No Drama
  • 7η θέση – Arja Saijonmaa – Mina fyra arstider

Ο επόμενος ημιτελικος θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Malmö Arena στο Μάλμε, που φιλοξένησε και την Eurovision 2013. Πως σας φάνηκαν οι αποψινές ερμηνείες; Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα;

Μία σκέψη στο “Σουηδία: Τα αποτελέσματα του Α’ημιτελικού του Melodifestivalen 2019

  1. Δεν καταλαβαινω τι το τοσο εντυπωσιακο είχε η σκηνικη παρουσια της Βικτωρια οταν πριν 5 χρονια εχουμε δει γυναικα εμηνευτρια με εφε βροχης και wet look να ερμηνευει στατικα μια σαφως καλυτερη μπαλαντα και με πολυ μεγαλυτερες φωνητικες δυνατοτητες, την Ruth Lorenzo με το Dancing in the rain. Οκ, βελτιωσαν καπως το εφε, κανοντας το πιο αληθοφανες, αλλα η ουσια ειναι η ιδια και εμενα δεν με εντυπωσιαζει. Βρισκω το τραγουδι χιλιοακουσμενο και ξεπερασμενο και την ιδια μετρια φωνητικα χωρις να το απογειωνει.

    Ο Mohombi απο την αλλη με παγκοσμια χιτς στο ενεργητικο του εμφανιστηκε με ενα κατω του μετριου κομματι, με ενα επαναλαμβανομενο «hello» στο ρεφρεν, φωνητικα μετριος και με σκηνικη παρουσια με ολογραμματα που μετα τον Mans, τον Sergey, την Greta Salome κ.α ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο.

    Μου αρεσε ο Nano κυριως σκηνικα γιατι το τραγουδι το βρηκα μετριο και η αγνωριστη Anna που εμοιαζε με την Isa. Χωρις να με τρελανει κατι ομως, Θελω να ελπιζω σε καλυτερες συμμετοχες στους υπολοιπους ημιτελικους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.