Ισραήλ: Αποτελέσματα 1ου ημιτελικού του “The Next Star 2019”

Ισραήλ: Αποτελέσματα 1ου ημιτελικού του “The Next Star 2019”

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο πρώτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για την Eurovision 2019, The Next Star, όπου παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται 4 από τους 8 υποψηφίους, με έναν συμμετέχοντα να προκρίνεται απευθείας στον τελικό του σόου και έναν ακόμα να αποχωρεί.

Σ’ αυτό τον γύρο οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε duels, με τους κριτές Static & Ben-El TavoriKeren PelesHarel Skaat (ESC Ισραήλ 2010), Shiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky, να μπορούν να δώσουν 0 ή 8 βαθμούς στους υποψηφίους, ενώ τους υπόλοιπους βαθμούς να τους δίνει το κοινό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των τεσσάρων καλλιτεχνών:

  • Ketreyah – 88% vs Tay – 42%

  • Daniel Barzilai – 30% vs Shalva Band – 84%

Οι κριτές, ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, αποφάσισαν να “σώσουν” τον Daniel Barzilai, με την Tay να εγκαταλείπει τον διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, οι Ketreyah και Shalva Band, που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τον προηγούμενο γύρο, αναμετρήθηκαν για ένα εισιτήριο στον τελικό του σόου. Αυτοί που εντέλει κατάφεραν να προκριθούν απευθείας στον τελικό, είναι οι Shalva Band. Δείτε παρακάτω τις δεύτερες εμφανίσεις τους:

  • Ketreyah 

  • Shalva Band

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.