Σκάνδαλο στη Βοσνία με την Zuzi Zu!

Σκάνδαλο στη Βοσνία με την Zuzi Zu!

Σύμφωνα με το Danas24, η γνωστή τραγουδίστρια Zuzi Zu (Zumreta Midžić) ετοιμάζεται να μηνύσει τη Βοσνιακή ομάδα, διότι χρησιμοποίησαν τα φωνητικά της, μολονότι είχε αποχωρήσει, προτού να παρουσιαστεί η τελική μορφή του τραγουδιού στο Δημαρχείο του Σαράγιεβου. Η εν λόγω επρόκειτο να παράσχει τα φωνητικά και να βρίσκεται επί σκηνής, ωστόσο δεν εμφανίστηκε καν στην παρουσίαση.

Από την πλευρά του, ο δημιουργός και παραγωγός του τραγουδιού, Almir Ajanović, ισχυρίζεται πως η Zuzi Zu αποκλείστηκε από την ομάδα, διότι δεν τον σεβόταν και δεν είχε καταλάβει πως δεν επρόκειτο να είναι βασική τραγουδίστρια, αλλά απλά χορωδός. Μάλιστα, τα φωνητικά της αντικαταστάθηκαν από εκείνα των Elma Selimović και Zorana Guje ήδη από το demo. H Lejla A. Babović, αρχηγός της Βοσνιακής αποστολής υποστήριξε την άποψη του παραγωγού και πρόσθεσε πως τα φωνητικά της δεν είναι αναντικατάστατα.

untitled (120)

H τραγουδίστρια δεν είναι τυχαία: κάνει καριέρα από το 1978, συμμετέχοντας σε ροκ, φολκ ή ντίσκο γκρουπ, έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους, έχει κάνει φωνητικά στα μεγαλύτερα ονόματα της Βοσνιακής μουσικής, η δε φωνή της ακούγεται σε soundtrack αρκετών ταινιών. Για χρόνια ζούσε στην Ολλανδία και την Ιταλία, όπου έκανε εμφανίσεις, ενώ για ένα μεγάλο διάστημα χρημάτισε σύμβουλος τουρισμού και εμπορίου στην Βοσνιακή κυβέρνηση. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.