Κροατία: Η Nina Kraljić για την Hrvatska

Κροατία: Η Nina Kraljić για την Hrvatska

esc_croatia-620x330-600x319

Δύο χρόνια εκτός Eurovision, και με τελευταία συμμετοχή στο Τελικό το 2009, η Κροατία επιστρέφει φέτος στον διαγωνισμό με σκοπό να κάνει αισθητή την παρουσία της. Αν και είναι από της ελάχιστες χώρες που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για τη φετινή τους συμμετοχή, ο ραδιοσταθμός HRT έκανε σήμερα τις πρώτες αποκαλύψεις για τη φετινή συμμετοχή της χώρας.

Η επιλογή του καλλιτέχνη έγινε με απευθείας ανάθεση. Και το όνομα αυτής Nina Kraljić. Η Νιna είναι από τα νέα ονόματα της χώρας στο χώρο και ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο. Ήδη νικήτρια του The Voice στη χώρα της, βάζει τώρα πλώρη για το ταξίδι της Eurovision. Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε το πρώτο της single το οποίο θα περιλαμβάνεται στο πρώτο της προσωπικό άλμπουμ από την Universal Music.

Το κανάλι HRT είναι αισιόδοξο ότι η επιλογή της Nina είναι η σωστή για την επιστροφή της χώρας στο διαγωνισμό. Ο Υπεύθυνος της Κροατικής αποστολής Željko Mesar, αναφέρει μεταξύ άλλον ότι πιστεύουν πολύ στην Nina και στην επιτυχία της και ότι έχει όλες τις δυνατότητες να βρεθεί στο τελικό της 14ης Μαίου. H Nina θα ερμηνεύσει ένα ενδιαφέρον τραγούδι το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο στην φωνή της. Η ανακοίνωση του τραγουδιού θα γίνει στις 9 Μαρτίου.

H Κροατία συμμετείχε για τελευταία φορά στο θεσμό το 2013 και η επιστροφή της γίνεται πάλι επί Σουηδικού εδάφους. Έχει να βρεθεί στο τελικό από το 2009, ενώ η καλύτερη θέση που έχει λάβει είναι η ( το 1996 και το 1999)

https://www.youtube.com/watch?v=sEHoc_qIJnk

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.