Αλβανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Jonida Maliqi

Αλβανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα της Jonida Maliqi

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη πρόβα της Αλβανίας

Η νικήτρια του  Festivali i Këngës 57Jonida Maliqi, εκπροσωπεί φέτος την Αλβανία με το τραγούδι της για την προσφυγιά και μετανάστευση των ομοεθνών της, με τίτλο Ktheju tokës. Μπορεί η Jonida να συνεχίσει την περσινή καλή παρουσία της χώρας και να περάσει στον μεγάλο τελικό;

H Jonida ανεβαίνει στην σκηνή φορώντας ένα από τα πιο περίτεχνα φορέματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής φέτος.

Το φόρεμά της είναι μαύρο, με κοντά μανίκια και πολύ χαμηλή λαιμόκοψη. Η φούστα είναι  αδιαφανή, με μερικές οριζόντιες λωρίδες σε μαύρο χρώμα. Τα χρυσά μοτίβα κοσμούν το φόρεμα από την αρχή, με ένα σχεδόν αιγυπτιακό ταμπλό στο μπροστινό μέρος.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Αλβανίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.