Λιθουανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Jurijus

Λιθουανία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Jurijus

Οι πρόβες στο Expo Tel Aviv μπήκαν στην 4η μέρα τους και είναι η σειρά των χωρών από το δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού να προβάρουν για πρώτη φορά τις συμμετοχές τους. Ένα ακόμα σύνολο από 9 χώρες μετά τις πρώτες 9 χτες, θα ανέβουν στην σκηνή για την πρώτη τους πρόβα και οι οποίες είναι οι : Κροατία, Μάλτα, Λιθουανία, Ρωσία, Αλβανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βόρεια Μακεδονία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η πρόβα της Λιθουανίας

Επόμενος στην σκηνή είναι ο Jurijus από την Λιθουανία με το τραγούδι “Run with the Lions”. Και πράγματι ο Λιθουανός έχει να αντιμετωπίσει πολλά “λιοντάρια” στον φετινό διαγωνισμό θα καταφέρει άραγε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για πρόκριση στον τελικό και μια καλή θέση σ’ αυτόν;

Ο Λιθουανός είναι ντυμένος στα μαύρα. Ειδικότερα, φοράει μαύρο πουκάμισο, μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι.

Το φόντο πίσω είναι πολύ πιο άπλα και λιτό σε σχέση με άλλες συμμετοχές. Η εναλλαγή με τους  κόκκινους και κίτρινους χρωματισμούς αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της σκηνικής παρουσίασης.

Επίσης η παρουσίαση βασίζεται κατά πολύ σε κοντινά πλάνα στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Φωνητικά ήταν αρκετά καλός. Θα λέγαμε μια απλή αλλά και αρκετά καλή παρουσίαση του ίδιου.

Ακολουθεί το βίντεο της πρώτης πρόβας του Jurij Veklenko

https://youtu.be/QG-lH7LJdpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.