Ρουμανία: Με το “Alcohol You” η Roxen στην Eurovision!

Ρουμανία: Με το “Alcohol You” η Roxen στην Eurovision!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο εθνικός τελικός της Ρουμανίας Selecția Națională 2020, για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, Roxen, με νικητήριο το Alcohol You. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Buzău, ήταν οι Elena Gheorghe (Ρουμανία 2009) και Connect-R.

Καλεσμένοι στον αποψινό τελικό ήταν o εκπρόσωπος της Κύπρου Sandro, η νικήτρια της Eurovision 2012 Loreen, η φετινή εκπρόσωπος της Νορβηγίας Ulrikke, η φετινή εκπρόσωπος της Μολδαβίας  Natalia Gordienko και η Dora Gaitanovici.

Η Roxen μας παρουσίασε τα 5 υποψήφια τραγούδια, τα οποία είχε δημοσιεύσει η δημόσια τηλεόραση της χώρας λίγες μέρες πριν:

  1. Beautiful Disaster
  2. Cherry Red“ 
  3. Colors
  4. Alcohol You
  5. Storm

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από την ψηφοφορία του κοινού (50%) και της κριτικής επιτροπής (50%), η οποία αποτελούταν από τους Luminiţa Anghel (Εκπρόσωπος της Ρουμανίας το 2005), Crina Mardare (Καθηγήτρια φωνητικής), Alin Oprea (Μουσικός), Edward Sanda (τραγουδιστής) και Andrei Tudor (συνθέτης).

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την Roxen να ερμηνεύει την φετινή συμμετοχή της Ρουμανίας, Alcohol You.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.