Ρουμανία – Roxen: “Πιστεύω ότι έχω βρει το τέλειο τραγούδι για την Eurovision 2021!”

Ρουμανία – Roxen: “Πιστεύω ότι έχω βρει το τέλειο τραγούδι για την Eurovision 2021!”

Χθες, σε ένα story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η εκπρόσωπος της Ρουμανίας στην Eurovision 2020 και 2021, Roxen, μας αποκάλυψε ότι βρήκε το τέλειο τραγούδι για την Eurovision 2021.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

Ξέρω ότι δεν ήμουν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες… Αυτό συνέβη γιατί ήμουν απόλυτα επικεντρωμένη στην εύρεση του τέλειου τραγουδιού για την Eurovision 2021, που πιστεύω ότι έκανα. Η ομάδα μου και εγώ βάλαμε πολλή αγάπη, προσπαθήσαμε και δουλέψαμε σκληρά σε ό,τι κάναμε και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ και οι καταπληκτικοί μου συνεργάτες νιώθουμε ευλογημένοι. Ευχαριστώ! Αναμένονται καταπληκτικές δουλειές και ανυπομονώ να σας τις παρουσιάσω !! Μείνετε ασφαλείς, ζεστές αγκαλιές και πολλά φιλιά. Ly

Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση της χώρας TVR, δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ενημέρωση σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή της Ρουμανίας, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας, τον τίτλο του τραγουδιού κλπ.

Να θυμίσουμε ότι το 2020 η Roxen επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision, ενώ το τραγούδι Alcohol You που θα ερμήνευε στον διαγωνισμό, επιλέχθηκε ανάμεσα από 5, έπειτα από εθνικό τελικό. Μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού, η δημόσια τηλεόραση της χώρας αποφάσισε, αφού δεν είχε την δυνατότητα να βρεθεί η τραγουδίστρια στη σκηνή της Eurovision, να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.