Πολωνία: Σήμερα ο τρίτος ημιτελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Πολωνία: Σήμερα ο τρίτος ημιτελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Συνεχίζεται σήμερα η αναζήτηση της Πολωνίας για τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision, που θα προκύψει μέσω του σόου Szansa na Sukces.

Η επιλογή αποτελείται από 3 ημιτελικούς, όπου θα δούμε να διαγωνίζονται 7 υποψήφιοι στον καθένα και να ερμηνεύουν τραγούδια από κάποιο θέμα που έχει αποφασιστεί. Στη συνέχεια, η τριμελής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους  Cleo (Πολωνία 2014), Michał Szpak (Πολωνία 2016) και Gromee (Πολωνία 2018), θα κρίνει με την ψήφο της τον νικητή του κάθε ημιτελικού που θα ξαναδούμε στον τελικό του σόου, ενώ μετά την ολοκλήρωση και του τρίτου ημιτελικού, θα δοθεί και μία wildcard σε κάποιον συμμετέχοντα που δεν κατάφερε να προκριθεί. Εκεί, οι 4 υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν από 2 τραγούδια, ένα cover παλαιότερης συμμετοχής της Eurovision και αυτό με το οποίο επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την χώρα στην διαγωνισμό. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Οι 7 υποψήφιοι του τρίτου ημιτελικού, που θα ερμηνεύσουν επιτυχίες των Beatles, είναι οι εξής:

  1. Marek Kaliszuk – Help!
  2. Nick Sinckler – Can’t Buy Me Love
  3. Basia Gąsienica Giewont – Love Me Do
  4. Albert Černý – Please Please Me
  5. Norbert Legieć – She Loves You
  6. Marzena Ryt – Twist and Shout
  7. Adrian Makar – A Hard Day’s Night

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε τον Albert Černý, όπου πέρυσι εκπροσώπησε την Τσεχία στην Eurovision ως μέλος των Lake Malawi, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στον τελικό.

Ο τρίτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής θα ξεκινήσει στις 16:15 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Ο τελικός του Szansa na Sukces 2020, θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή, με 4 καλλιτέχνες να διεκδικούν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.