Πολωνία: Σήμερα ο τελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Πολωνία: Σήμερα ο τελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Ολοκληρώνεται σήμερα η αναζήτηση της Πολωνίας για τον εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision, με τον τελικό του Szansa na Sukces.

Μέχρι να φτάσουμε στον σημερινό τελικό, προηγήθηκαν 3 ημιτελικοί όπου είδαμε να διαγωνίζονται 21 καλλιτέχνες (7 ανά ημιτελικό), ερμηνεύοντας κάθε φορά covers από ένα συγκεκριμένο μουσικό θέμα. Από τον κάθε ημιτελικό, προκρίνονταν στον τελικό ο υποψήφιος που κατάφερνε να κερδίσει την προτίμηση της κριτικής επιτροπής.

Σήμερα, η τριμελής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους  Cleo (Πολωνία 2014), Michał Szpak (Πολωνία 2016) και Gromee (Πολωνία 2018), αλλά και το κοινό, θα κρίνουν με την ψήφο τους τον νικητή που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στο Ρότερνταμ.

Οι 3 φιναλίστ του Szansa na Sukces 2020, είναι οι εξής:

  • Kasia Dereń – Ufaj mi
  • Alicja Szemplińska
  • Albert Černý (with Lake Malawi) – Lucy

Το τραγούδι με το οποία θα διαγωνιστεί η Alicja Szemplińska, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Μπορείτε όμως παραπάνω να ακούσετε τις συμμετοχές των άλλων 2 υποψηφίων. Εκτός από τα υποψήφια τραγούδια τους, οι φιναλίστ θα ερμηνεύσουν και ένα cover παλαιότερης συμμετοχής της Eurovision.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συναντάμε τον Albert Černý μαζί με τους Lake Malawi, όπου εκπροσώπησαν πέρυσι την Τσεχία στην Eurovision, καταλαμβάνοντας την 11η θέση στον τελικό του Τελ Αβίβ.

Ο τελικός του Szansa na Sukces θα ξεκινήσει στις 16:15 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.