Πολωνία: Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Πολωνία: Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός του “Szansa na Sukces 2020”

Συνεχίζεται σήμερα η αναζήτηση της Πολωνίας για τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision, που θα προκύψει μέσω του σόου Szansa na Sukces.

Η επιλογή αποτελείται από 3 ημιτελικούς, όπου θα δούμε να διαγωνίζονται 7 υποψήφιοι στον καθένα και να ερμηνεύουν τραγούδια από κάποιο θέμα που έχει αποφασιστεί. Στη συνέχεια, η τριμελής κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους  Cleo (Πολωνία 2014), Michał Szpak (Πολωνία 2016) και Gromee (Πολωνία 2018), θα κρίνει με την ψήφο της τον νικητή του κάθε ημιτελικού που θα ξαναδούμε στον τελικό του σόου. Εκεί, οι 3 υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν από 2 τραγούδια, ένα cover γνωστού τραγουδιού και αυτό με το οποίο επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Οι 7 υποψήφιοι του δεύτερου ημιτελικού, που θα ερμηνεύσουν επιτυχίες της Eurovision, είναι οι εξής:

  1. Damian Kulej – Heroes
  2. Paulina Czapla – Amar pelos dois
  3. Weronika Curyło – Dschinghis Khan
  4. Stashka – If I Were Sorry
  5. Saszan – Congratulations
  6. Alicja Szemplińska – To nie ja!
  7. Aleksandra Nykiel – Save Your Kisses for Me

Ο δεύτερος ημιτελικός του Szansa na Sukces 2020 θα ξεκινήσει στις 16:15 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.