Ο Νίκος Τερζής “ντύνει” τους “9 μήνες”

Ο Νίκος Τερζής “ντύνει” τους “9 μήνες”

Ο “Mr Eurovision”,-κατά πολλούς-ο συνθέτης που έχει ταξιδέψει με τα χρώματα της χώρας μας πέραν της μίας φοράς στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού,ο Νίκος Τερζής είναι ο ¨υπεύθυνος¨¨για το τραγούδι τίτλων της νέας καθημερινής σειράς γνωστού ιδιωτικού καναλιού σε σενάριο της Άννας Αδριανού, που ξεκινά σύντομα με ταυτόχρονη προβολή σε Ελλάδα και Κύπρο.
“9 Μήνες” ο τίτλος του και η Μελίνα Ασλανίδου ΄δανείζει΄ την φωνή της και ερμηνεύει τους στίχους που έγραψε ο Γιώργος Παυριανός-συνεργάτης του συνθέτη και ενορχηστρωτή του τραγουδιού-και σε άλλες δουλειές στο παρελθόν-.
Ο πολυγραφότατος Νίκος Τερζής που έχει τιμήσει στο παρελθόν το INFE Greece,με την παρουσία του στις ραδιοφωνικές “συναντήσεις” που είχαμε με εμπλεκόμενους με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision,επανακάπτει με την συμμετοχή του στην καθημερινή αυτή σειρά με τον καλύτερο τρόπο και αποδεικνύει ότι οι Έλληνες δημιουργοί μπορούν ακόμα “τα καλύτερα” και στηρίζουν τις Ελληνοκυπριακές παραγωγές.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του αυτή δουλειά.
Μετά το “Die for you” το “Shake it” αλλά και τα “love me tonight”,”With love”και “Χαμογέλα”,θα τον συναντήσουμε ξανά στη Eurovision..?
Το μέλλον θα δείξει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.