Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε πρόβες στο “Nine”

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε πρόβες στο “Nine”

Η Έλενα Παπαρίζου φιλοδοξεί να γίνει ¨Number 1″ και στην νέα της προσπάθεια στο θέατρο.
Η τραγουδίστρια απο τον Οκτώβριο,θα είναι η μία εκ των πρωταγωνιστριών του μιούζικαλ «Nine», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα,στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος κρατάει τον μοναδικό αντρικό ρόλο της παράστασης και περιστοιχίζεται από 22 γυναίκες.
Η παράσταση θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Πάνθεον και φιλοδοξεί να είναι η επιτυχία της χρονιάς-σύμφωνα με τους συντελεστές της-.Τη μετάφραση-απόδοση κάνει ο Θοδωρής Πετρόπουλος, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκις, τα κοστούμια ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Κατερίνα Παπουτσάκη,η Κατερίνα Λέχου.η Νάντια Μπουλέ και η Μάρω Κοντού που θα υποδύεται τη μητέρα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Η Έλενα θα υποδυθεί τη Σαραγκίνα, την ιερόδουλη που σφράγισε με τον δικό της τρόπο τη ζωή του ήρωα του έργου.
Στον κινηματογράφο, το μιούζικαλ σημείωσε τεράστια επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Daniel Day Lewis,Marion Cotiilard,Penelope Cruz,Sophia Loren,Nicole Kidman και τον ρόλο που θα υποδύεται η Έλενα Παπαρίζου κρατούσε η τραγουδίστρια Fergie.
Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.
Καλή επιτυχία Έλενα μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.