Ουγγαρία: Πέθανε ο τραγουδιστής των AWS, Örs Siklósi!

Ουγγαρία: Πέθανε ο τραγουδιστής των AWS, Örs Siklósi!

Ένα δυσάρεστο γεγονός για την Ουγγρική μουσική σκηνή συνέβη χθες το βράδυ. Ο Örs Siklósi, ερμηνευτής του συγκροτήματος AWS που εκπροσώπησε την Ουγγαρία στην Eurovision 2018, κατέληξε χθες σε ηλικία μόλις 29 ετών από Λευχαιμία. Ο Örs διαγνώστηκε με Λευχαιμία τον περασμένο Ιούνιο, τα μέλη του συγκροτήματος του έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook:

Για να πούμε το ανείπωτο, να γράψουμε αυτά που δεν μπορούν να περιγραφτούν με λέξεις. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Τον περασμένο Ιούνιο ο Örs είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και τώρα είμαστε πολύ λυπημένοι να σας ενημερώσουμε ότι πέθανε χθες.
Ήθελε να ανοιχτεί για την ασθένειά του τον περασμένο μήνα, είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τον πρώτο του σόλο δίσκο αυτή την Άνοιξη και ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε το πέμπτο δίσκο των AWS και να παίξουμε σόου ξανά το Φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η γενναιότητα και η αξιοπρέπεια του ήταν υποδειγματικά.
Η δημιουργικότητά του, το βάθος των στίχων του και η παρουσία του στη σκηνή θα μας λείψουν πολύ. Η απώλεια του είναι πέρα ​​από τη δυνατότητά μας και θα αφήσει ένα τεράστιο κενό όχι μόνο στη ζωή μας αλλά και στη μουσική σκηνή.
Ήταν ο ίδιος η φωτιά, ο θερμός εγκάρδιος σύντροφος και φίλος, ένας εμπνευσμένος άνθρωπος στον οποίο θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε και πάντα να βασιστείτε. Αυτός ήταν ένα πραγματικό θαύμα.
Ανοίγουμε τα χέρια και τις καρδιές μας στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλους όσους ένιωσαν ποτέ συγκινημένοι ακόμη και μέσω των στίχων του.
Ήμασταν όλοι πολύ τυχεροί που τον είχαμε στη ζωή μας και όσο ο Örs θα μας λείπει σε όλους μας, θα παραμένει μαζί μας, κάθε μέρα, όσο μπορούμε να το θυμόμαστε.

Λίγα λόγια για τους AWS

Οι AWS είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα metal συγκροτήματα της Ουγγαρίας με αρκετές συναυλίες Πανευρωπαϊκά. To 2018 κέρδισαν τον εθνικό τελικό της Ουγγαρίας A Dal με το τραγούδι Viszlát Nyár και εκπροσώπησαν την χώρα τους στην Eurovision την ίδια χρονιά όπου έφτασαν έως την 21η θέση. Τραγική ειρωνεία, το τραγούδι των AWS μιλούσε για τον πατέρα του  Örs Siklósi ο οποίος πέθανε όταν ο Örs βρισκόταν ακόμη στην παιδική ηλικία. Ως INFE Greece  δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στα μέλη της οικογένειας του Örs Siklósi, τα μέλη και τους fans του συγκροτήματος AWS  αλλά και στους Ούγγρους Eurofans.

6 σκέψεις για το “Ουγγαρία: Πέθανε ο τραγουδιστής των AWS, Örs Siklósi!

  1. Δεν υπάρχουν λόγια όταν ένας άνθρωπος φεύγει στα 29(!!!) του χρόνια.
    Καλό ταξίδι και κουράγιο στους δικούς του.

    Το ότι ήταν το #1 μου το 2018 είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

  2. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες. Σε αυτά δε χωράνε να πεις πολλά, κρίμα τόσο νέο παιδί, κουράγιο στους οικείους του.
    Πραγματικά τραγική ειρωνεία οι στίχοι του κομματιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.