Πέθανε ο Denis Čabrić των Regina

Πέθανε ο Denis Čabrić των Regina

Δυσάρεστα νέα από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, καθώς ο Denis Čabrić, o μπασίστας του συγκροτήματος Regina, το οποίο εκπροσώπησε την χώρα στην Eurovision του 2009, πέθανε σε ηλικία μόλις 49 ετών από καρδιακή ανακοπή, ενώ περνούσε τις διακοπές του με την οικογένεια του στο Ζαντάρ της Κροατίας. Ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, σήμερα 17/8/2016.

Ο Denis Čabrić, ήταν ένας από τους ιδρυτές του συγκροτήματος Regina, μαζί με τον κιθαρίστα Aleksandar Čović και τον Drummer, Bojan Miličević. To συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1990 στην πρωτεύουσα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Σαράγεβο, οι Regina έγιναν στην συνέχεια ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, αλλά και ολόκληρης της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.

Οι Regina εκπροσώπησαν την Βοσνία – Ερζεγοβίνη στην Eurovision του 2009 στην Μόσχα, με το τραγούδι “Bistra Voda” (καθαρό νερό) και κατέλαβαν για την χώρα τους την τιμητική 9η θέση με 106 βαθμούς. Εμείς ως INFE Greece δεν έχουμε παρά να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.