Ολλανδία: Mε το “Grow” στο Ρότερνταμ ο Jeangu Macrooy

Ολλανδία: Mε το “Grow” στο Ρότερνταμ ο Jeangu Macrooy

Διέρρευσε πριν από λίγο η συμμετοχή με την οποία ο Jeangu Macrooy θα εκπροσωπήσει την διοργανώτρια χώρα της φετινής Eurovision κι ο τίτλος της είναι Grow.

Ο Jeangu ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος της χώρας στις 10 Ιανουαρίου από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας AVROTROS. Ο καλλιτέχνης γεννήθηκε το 1993 στο Παραμαρίμπο του Σουρινάμ. Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχτηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο γηγενές Σουρινάμ, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite όπου υπέγραψε στην “Unnexpected Records”. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρισκόταν σε γρήγορη τροχιά. Από τότε έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει βρεθεί δύο φορές για υποψηφιότητα για τα βραβεία Edison.

Ακούστε την συμμετοχή της Ολλανδίας ΕΔΩ:

Το videoclip της συμμετοχής θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 20:15

 

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Πηγή φωτογραφίας: Culture Fix

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.