Ολλανδία: Στις 4 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Jeangu Macrooy

Ολλανδία: Στις 4 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του Jeangu Macrooy

Στις 10 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 2020 θα είναι ο Jeangu Macrooy. Σήμερα πριν από λίγο ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της χώρας άλλα και ο ίδιος ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram ότι το τραγούδι του θα κυκλοφορήσει για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 στις 4 Μαρτίου. 

Δείτε τις δηλώσεις του Jeangu:

Είμαι απερίγραπτα περήφανος και νιώθω τόση τιμή που θα εκπροσωπήσω την Ολλανδία! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το πιο όμορφο πράγμα που έχει συμβεί μέχρι τώρα. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε την Ολλανδία περήφανη! Πάμε!

Λίγα λόγια για τον Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Παραμαρίμπο του Σουρινάμ. Η μουσική του παιδεία ξεκίνησε, στα 13 όταν έλαβε για δώρο στα γενέθλια μια κιθάρα από τους γονείς του. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιουργήθηκε ένα μουσικό δίδυμο. Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχτηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο γηγενές Σουρινάμ, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite όπου υπέγραψε στην “Unnexpected Records”. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρισκόταν σε γρήγορη τροχιά. Από τότε έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει βρεθεί δύο φορές για υποψηφιότητα για τα βραβεία Edison.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.