Ολλανδία: Με τον Jeangu Macrooy στην Eurovision 2021!

Ολλανδία: Με τον Jeangu Macrooy στην Eurovision 2021!

Πριν από μια περίπου ώρα η EBU ανακοίνωσε ότι τελικά ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 ακυρώνεται λόγω του κορωνοϊού. Έτσι πριν από λίγο η δημοσιά τηλεόραση της Ολλανδίας ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 θα είναι ο Jeangu Macrooy.

Δείτε τις δηλώσεις της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης AVROTROS:

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ, ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού. Φυσικά η AVROTROS είναι πολύ απογοητευμένη γι ‘αυτό, ειδικά επειδή ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision το 2020 θα έπρεπε να ήταν ένα μεγάλο γεγονός για τις Κάτω Χώρες. Φυσικά, η AVROTROS κατανοεί πλήρως την απόφαση της EBU, του δήμου του Ρότερνταμ και της ομάδας έργου που αποτελείται από NPO / NOS / AVROTROS. Αυτή δεν είναι μια εύκολη απόφαση, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτη επειδή η υγεία είναι πρωταρχικής σημασίας ανά πάσα στιγμή. Ήταν μια συναρπαστική περίοδος για τον Jeangu Macrooy, αλλά κατανοεί πλήρως την απόφαση. Η AVROTROS είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει τη συνεργασία με την Jeangu και το 2021 με νέα ενέργεια και μεγάλο πάθος. Μαζί είμαστε ισχυροί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.