Φινλανδία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το UMK 2020

Φινλανδία: Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το UMK 2020

Το Σάββατο 7 Μαρτίου διεξάγεται το UMK 2020, ο εθνικός τελικός της Φινλανδίας για την Εurovision 2020. Φέτος συμμετέχουν συνολικά 6 καλλιτέχνες και ο νικητής θα αναδειχθεί κατά 50% από το κοινό μέσω televoting και κατά 50% από μια κριτική επιτροπή ειδικών.

Από τους 6 υποψηφίους, ο Aksel Kankaanranta είναι ο μόνος άντρας καλλιτέχνης, ενώ οι F3M είναι το μόνο συγκρότημα που αποτελείτε από 3 γυναίκες τις Viv, Baby O και την Miara. Η Erika Vikman τραγουδάει το Cicciolina, εμπνευσμένο από την ομώνυμη Ιταλίδα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Το Cicciolina είναι το μόνο από τα υποψήφια κομμάτια που είναι γραμμένο στα Φινλανδικά και το μόνο που έχει ξεπεράσει το 1.000.000 views στο youtube. H Catharina Zühlke είναι η μόνη που ήταν και στο παρελθόν υποψήφια για την Eurovision, το 2017 όταν ήρθε δεύτερη με το τραγούδι Perfect Vilain. H Tika κέρδισε το 2ο Φινλανδικό X-Factor και έχει καταγωγή από το Νεπάλ, ενώ συνθέτης του τραγουδιού της Sansa είναι ο Yotto, ένας από τους πιο διάσημους Φινλανδούς DJ. Ας ακούσουμε τα τραγούδια και ας ψηφίσουμε  για το καλύτερο στο παρακάτω poll.

1 Catharina Zühlke  – Eternity

2 Erika Vikman – Cicciolina

3 Aksel Kankaanranta – Looking Back

 

4 F3M – Bananas

5. Sansa – Lover View

6. Tika – I Let My Heart Break

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από το UMK 2020

Πηγή εικόνας: eurovisionworld.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.