Ολλανδία: Με τις Unity και το τραγούδι “Best Friend” στην Junior Eurovision 2020

Ολλανδία: Με τις Unity και το τραγούδι “Best Friend” στην Junior Eurovision 2020

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Ολλανδίας για την Junior Eurovision 2020, με νικήτριες τις Unity με το τραγούδι Best Friend.

Απόψε κανονικά θα διαγωνίζονταν 4 συμμετοχές, όμως η συμμετοχή της Robin ακυρώθηκε, μιας και η νεαρή ερμηνεύτρια διαγνώστηκε θετική στον ιό Covid-19. Εκτός όμως από την παραπάνω καλλιτέχνιδα, θετική στον ιό βρέθηκε και η Demi, μέλος του νικητήριου συγκροτήματος, έχοντας ως αποτέλεσμα αυτό να διαγωνιστούν σήμερα τα 3 από τα 4 μέλη του γκρουπ.

Η νικητήρια συμμετοχή προέκυψε έπειτα από τον συνδυασμό των ψήφων της online ψηφοφορίας, αλλά και αυτή του ενήλικου και του παιδικού πάνελ. Οι ενήλικοι κριτές ήταν οι Duncan Laurence (νικητής της Eurovision 2019), Ronnie Flex (ράπερ) και Fenna Ramos (ηθοποιός), ενώ το παιδικό πάνελ αποτελούσαν οι Matheu (Junior Eurovision 2019) και 6Times (φιναλίστ του 2019).

Λίγα λόγια για τις Unity

Το girl group Unity αποτελείται από τις Naomi (13), Demi (14), Maud (14) και Jayda (13).

Η Naomi άρχισε να παίζει σε μιούζικαλ όταν ήταν 7 ετών, ενώ εδώ και χρόνια τραγουδάει στην εκκλησία.

Η Demi, η οποία δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό απόψε, κέρδισε έναν πλατινένιο δίσκο όταν ήταν μέλος της ολλανδικής παιδικής χορωδίας Kinderen voor Kinderen. Φοίτησε σε σχολή θεάτρου όταν ήταν 6 ετών και έπαιξε την Πίπη Φακιδομύτη σε ένα τοπικό μιούζικαλ.

Η Maud ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας όταν ήταν 8 ετών και από τότε φοιτά σε μουσική ακαδημία. Συμμετείχε επίσης στο The Voice Kids της Ολλανδίας.

Η Jayda ήταν επίσης μέλος της χορωδίας Kinderen voor Kinderen, ενώ χορεύει και τραγουδά από τότε που ήταν πολύ μικρή.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την συμμετοχή της Ολλανδίας για την Junior Euriovision 2020, Best Friend:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.