Γεωργία: Με την Sandra Gadelia και το τραγούδι “You Are Not Alone” στην Junior Eurovision 2020

Γεωργία: Με την Sandra Gadelia και το τραγούδι “You Are Not Alone” στην Junior Eurovision 2020

Σήμερα κυκλοφόρησε το CD της Junior Eurovision 2020 στα ψηφιακά καταστήματα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως την Γεωργία θα εκπροσωπήσει η Sandra Gadelia με το τραγούδι You Are Not Alone. Απόψε θα μεταδοθεί ο τελικός της διαδικασίας επιλογής εκπροσώπου της χώρας, ο οποίος θα είναι μαγνητοσκοπημένος, μιας και το σόου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Έπειτα από τις ακροάσεις, που πραγματοποιήθηκαν πριν από μήνες, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Γεωργίας επέλεξε δέκα καλλιτέχνες ηλικίας από 8 έως 14 ετών για να συμμετάσχουν στο παιδικό σόου των ταλέντων, Ranina, μέσω που οποίου προέκυψε η εκπρόσωπος της Γεωργίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2020.

Το Ranina αποτελούταν από 4 γύρους, με το καθένα να χωρίζεται σε 2 διαφορετικά σόους. Συνολικά 5 υποψήφιοι έφτασαν στους ημιτελικούς, αλλά μόνο 3 κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της διαδικασίας. Σε κάθε γκαλά, η κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας άλλαζαν κάθε εβδομάδα, έδιναν σε κάθε διαγωνιζόμενο διαφορετική βαθμολογία σύμφωνα με τέσσερις δεξιότητες που παρουσίαζαν: δεξιότητες φωνής, υποκριτικής, καλλιτεχνικής ικανότητας και συνεργασίας. Στο τέλος, υπήρχε μια κατάταξη με τον μέσο όρο και των τεσσάρων βαθμολογιών κάθε υποψηφίου.

Μετά από εβδομάδες τηλεοπτικών εκπομπών, οι τρεις φιναλίστ που αποφασίστηκαν, ήταν οι εξής:

  • Rati Gelovani
  • Sandra Gadelia
  • Marita Khvedelidze

Εν τέλει, νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Sandra Gadelia που θα την παρακολουθήσουμε στις 29 Νοεμβρίου να ερμηνεύει το τραγούδι You Are Not Alone:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.