Καζακστάν: Με την Karakat Bashanova και το τραγούδι “Forever” στην Junior Eurovision 2020

Καζακστάν: Με την Karakat Bashanova και το τραγούδι “Forever” στην Junior Eurovision 2020

Η Karakat Bashanova αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του εθνικού τελικού του Καζακστάν για την Junior Eurovision 2020, κερδίζοντας έτσι την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό με το τραγούδι Forever.

Συνολικά 700 υποψήφιοι υπέβαλαν αίτηση για την εθνική επιλογή του Καζακστάν για τη φετινή Junior Eurovision. Στη συνέχεια, μια κριτική επιτροπή επέλεξε τους 30 συμμετέχοντες που προκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά. Το κοινό, μέσω online ψηφοφορίας, και η επαγγελματική επιτροπή κριτών, αποφάσισαν τους 12 συμμετέχοντες που διαγωνίστηκαν στο σημερινό τελικό.

Οι 12 υποψήφιοι ερμήνευσαν τα τραγούδια τους για την JESC 2020, τα οποία ήταν γραμμένα ειδικά για αυτούς από εγχώριους συνθέτες που επέλεξε ο τηλεοπτικός οργανισμός, ενώ η νικήτρια προέκυψε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Λίγα λόγια για την Karakat Bashanova

Η 12χρονη Karakat άρχισε να τραγουδάει σε ηλικία 5 ετών. Ξεκίνησε να διδάσκεται μουσική σε ηλικία 9 ετών ενώ πρόσφατα γράφτηκε στη σχολή της Ρωσικής Εθνικής Ακαδημίας Μουσικής. Η Karakat  έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού. Ήταν φιναλίστ στο «The Voice of Children 2018» και επίσης κατέλαβε την 3η θέση στο δεύτερο ανοιχτό παιδικό φεστιβάλ «Happy Child 2019». Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει αφιερώσει το τραγούδι της Forever στον πατέρα της. Το τραγούδι γράφτηκε από τον Khamit Shangaliyev, τον ίδιο συνθέτη που έγραψε και αυτό του περσινού εκπροσώπου Yerzhan Maxim

Παρακάτω (στο 1:49:20 του βίντεο από τον εθνικό τελικό) μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι Forever που θα ερμηνεύσει η νεαρή Karakat Bashanova στις 29 Νοεμβρίου, για την JESC 2020:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.