Σερβία: Με τον Petar Aničić και το τραγούδι “Heartbeat” στην Junior Eurovision 2020

Σερβία: Με τον Petar Aničić και το τραγούδι “Heartbeat” στην Junior Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας RTS, αποκάλυψε σήμερα τον νεαρό καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Junior Eurovision 2020 και επιλέχθηκε εσωτερικά. Πρόκειται για τον Petar Aničić που στις 29 Νοεμβρίου θα μας ερμηνεύσει το τραγούδι Heartbeat, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Λίγα λόγια για τον Petar Aničić

Ο Petar Aničić γεννήθηκε το 2006 και άρχισε να ασχολείται με την μουσική από την ηλικία των 4 ετών. Στα 6 του χρόνια, άρχισε να φοιτά στο Mokranjac Junior Music School στο Βελιγράδι και μόλις ένα χρόνο αργότερα, συνέθεσε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο I Run Fast. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ο Petar εμφανίστηκε σε πολλές συναυλίες και διαγωνισμούς όπου κέρδισε αρκετά βραβεία. Εκτός από την μουσική, ο Petar ασχολείται και με την κωπηλασία, όπου την συνιστά σε όλους, λόγω της ηρεμιστικής επίδρασης του νερού και του γεγονότος ότι η κωπηλασία βοηθά στην ανάπτυξη τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής δύναμης. 

Η Σερβία στην Junior Eurovision

Η Σερβία συμμετέχει στην Junior Eurovision από το 2006, με ένα μικρό διάλειμμα τις χρονιές 2011, 2012 και 2013, ενώ η καλύτερή της θέση είναι η 3η, που βρέθηκε το 2007 με την Nevena Božović, η οποία είναι και η τελευταία εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision. Πέρυσι την Σερβία εκπροσώπησε η Darija Vračević με το τραγούδι Podigni Glas (Raise Your Voice), καταλαμβάνοντας την 10η θέση με 109 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.