Νέο βίντεο από τις πρόβες της Demy

Νέο βίντεο από τις πρόβες της Demy

Λιγότερο από ένας μήνας μας έχει μείνει μέχρι η Demy να βρεθεί στο Κίεβο και στη σκηνή του International Exhibition Center για τον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όπως είναι φυσικό οι πρόβες καλά κρατούν. Σε φουλ ρυθμούς λοιπόν βρίσκονται οι προετοιμασίες τις Ελληνικής αποστολής. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ακόμη ένα βίντεο από τις πρόβες. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε και κάτι από το στήσιμο του Φωκά Ευαγγελινού αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Απολαύστε λοιπόν, την Demy και την ομάδα της σε ακόμη μία πρόβα, και ετοιμαστείτε για να υποδεχθούμε τη χώρα μας και πάλι στο μεγάλο τελικό.

Go Demy, Go Greece!!!!!!

Yesterday’s morning rehearsal. #thisislove non-stop ❤ @dimitriskontopoulos @alxpanayi @princedetroie @evgenialiakou @erasmiamarkidi @iasonasmandilas @marcusgiakoumoglou #greekteam #eurovisiongr #eurovision2017 #esc2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Papadea (@demy_official) στις

Μία σκέψη στο “Νέο βίντεο από τις πρόβες της Demy

  1. Καλή Επιτυχία Στην Ελλάδα μας και στη Ντέμη Η προβλέψεις μου για την Δεκάδα Ελλάδα. Έως. 6 θέση. 12 Βουλγαρία η. Κύπρος. 10 Γαλλια Αλβανία Αζερμπαϊτζάν Ιρλανδία 8′. Αυστραλία Αρμενία Ισραήλ Γεωργία Γερμανία. 7 Ιταλία Βέλγιο. Γεωργία. Σουδία. 6. Πορτογαλία Ρουμανία Ουκρανία. 5. Σερβία Ισλανδία. ΙΙν Βασίλειο. 4. Ολλανδία Αυστρια. 3. Ουγγαρία 2. Μολδαβία 1. Σκόπια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.