Με ¨τα ονειρά του¨ο Μάνος Σταυρίδης στο EVROFEST 2015

Με ¨τα ονειρά του¨ο Μάνος Σταυρίδης στο EVROFEST 2015

EVROFEST 2015 και την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Μάνος Σταυρίδης με το τραγούδι¨Τα όνειρα μου¨.

Το INFE GREECE έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ΄συνοδεύσει΄ το ερχόμενο Σάββατοκύριακο τον καλλιτέχνη Μάνο Σταυρίδη στο διαβαλκανικό φεστιβάλ τραγουδιού EVROFEST 2015 στο F.Y.R.O.M,μετά την πρόσκληση που έλαβε και για τη φετινή χρονιά από τους διοργανωτές του, και μετά το κάλεσμα που με τη σειρά του απεύθυνε στο καλλιτέχνη, ο οποίος και το δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά.

Το τραγούδι “Τα ονειρά μου”είναι μια σύνθεση του Αντώνη Ρήγα -ο οποίος έχει επιμεληθεί και τους στίχους του τραγουδιού-ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Kim Διαμαντόπουλος /Heartbeat studios και η χώρα μας θα δώσει το “μουσικό παρόν της” φιλοδοξώντας για μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και για μια διάκριση στη μουσική αυτή συνάντηση των Βαλκανικών χωρών.

Ο Μάνος Σταυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι και σήμερα, είναι και ο ίδιος δημιουργός, ενώ έχει κυκλοφορήσει και δικά του τραγούδια (Έτσι είμαι εγώ-Μια εικόνα-Να είσαι εδώ κλπ)τα οποία και παρουσιάζει στις ζωντανές εμφανίσεις του,ξεσηκώνοντας το κοινό που τον ακολουθεί.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, και με συντροφιά πάντα τη κιθάρα του, είχε την τύχη να εμφανιστεί στη σκηνή με αρκετά ονόματα γνωστά του καλλιτεχνικού χώρου όπως οι Vegas,οι Stavento,τα Κόκκινα Χαλιά κλπ,ενώ συμμετείχε και σε γνωστό παιχνίδι ανεύρευσης μουσικών ταλέντων στο παρελθόν (Greek Idol/Alpha tv) φθάνοντας και σε αρκετή υψηλή θέση.
΄Εχει δώσει δικά του τραγούδια ως συνθέτης σε άλλους τραγουδιστές,ενώ είχε την τύχη πρόσφατα το τραγούδι του “Το βιολί σου¨να διασκευαστεί στη χώρα του Ισραήλ με τον τίτλο “Derech Hadasa”!.
Έχει πάθος με τη μουσική, όνειρα-φιλοδοξίες και δεν δίστασε να δεχτεί τη πρόταση του INFE για να ΄φορέσει΄ τα χρώματα της Ελλάδας στο EVROFEST 2015 φιλοδοξώντας να κάνει το καλύτερο.

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2012 έχει τιμηθεί στο αντίστοιχο φεστιβάλ τραγουδιού,με το 1ο βραβείο με τον καλλιτέχνη Ηλία Γιαννικόπουλο όπου με το “Θέλω” του, μας ανέβασε ως χώρα στο υψηλότερο σκαλί των νικητών.
Ενώ η τελευταία συμμετοχή για τη χώρα μας ήταν το 2013 όταν ο Αλέξανδρος Αγγελούσης με το ¨Φιλί του Ουρανού¨ με τη σειρά του κατάφερε και κέρδισε το τρίτο βραβείο.

Τον Έλληνα καλλιτέχνη στη φετινή διοργάνωση θα “συνοδεύσει” ο πρόεδρος του INFE κος Άγγελος Νταντάλιας.

Απο όλο το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας, τα μέλη αλλά και όλη την Ελλάδα :Καλή επιτυχία Mάνο μας σε εσένα και στα ¨Όνειρά σου¨

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.