Οι Minus One για την Κύπρο στην Στοκχόλμη;

Οι Minus One για την Κύπρο στην Στοκχόλμη;

Μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής της Κύπρου στην οποία προέβη το ΡΙΚ στα μέσα Σεπτέμβρη, σήμερα τοπικά μέσα στη μεγαλόνησο αναφέρουν πως η ροκ μπάντα Minus One θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Στοκχόλμη

Παρά τις αρχικές δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΡΙΚ το καλοκαίρι, πως και αυτή τη χρονιά το Eurovision Song Project θα ήταν ο τρόπος επιλογής της συμμετοχής της Κύπρου στον 61ο διαγωνισμό της Eurovision, γρήγορα φάνηκε μπροστά στην πίεση του χρόνου, αλλά και του πενιχρού προυπολογισμού που διαθέτει ο τηλεοπτικός φορέας, πως η εσωτερική ανάθεση θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Μετά την περσινή τους εμφάνιση στον τελικό του Eurovision Song Project και τα θετικά σχόλια που συγκέντρωσαν για την εμφάνιση τους και το τραγούδι Shine με το οποίο έφθασαν στην τρίτη θέση του κυπριακού τελικού (πρώτοι στην ψήφο της κριτικής επιτροπής, έκτοι στην ψήφο του κοινού), οι ιθύνοντες του ΡΙΚ φαίνεται πως καταλήγουν στην απόφαση το ροκ συγκρότημα των Minus One να εκπροσωπήσει τη χώρα στη Σουηδία.

Ήδη κυπριακά και διεθνή μέσα μεταδίδουν την είδηση αναφέροντας πως οι Minus One πιθανόν να είναι αυτοί που θα σηκώσουν την κυπριακή σημαία στην Ericsson Globe Arena, στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Oi Minus One είναι μία ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε το 2009 ως μουσικό project. Έγινε γνωστή και στο εξωτερικό με την ονομασία Marianne’s Wish. Αποτελείται από τους Francois Micheletto, Harrys Pari, Constantinos Amerikanos, Antonis Loizides και Chris J. Χαρακτηριστικές είναι οι εκρηκτικές και γεμάτο ενέργεια εμφανίσεις τους.

Εμείς από τη μεριά μας δεν έχουμε να ευχηθούμε στους Minus One εφόσον φυσικά τελικά είναι οι εκπρόσωποι της Κύπρου μας στο διαγωνισμό, καλή επιτυχία από καρδιάς!

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την εμφάνιση των Minus One από τον τελικό του Eurovision Song Project:

https://www.youtube.com/watch?v=Dg95jD3TCmQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.