Κύπρος: Το μήνυμα του Sandro για την ακύρωση της φετινής Eurovision

Κύπρος: Το μήνυμα του Sandro για την ακύρωση της φετινής Eurovision

Ο Sandro ο εκπρόσωπος της Κύπρου για την Eurovision 2020 δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο instagram ένα μήνυμα για όλους τους φανς, σχετικά με την ακύρωση της φετινής Eurovision.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Sandro στο Instagram:

Γεια σας παιδιά, υποθέτω ότι οι περισσότεροι από σας άκουσαν ήδη τα νέα. Η Eurovision 2020 ακυρώθηκε επίσημα λόγω της σημερινής αναπόφευκτης και κλιμακούμενης εξάπλωσης του COVID-19, καθώς αυτός ο ιός αυτός έχει ήδη διαταράξει πολλά και σημαντικά γεγονότα όπως και τις ζωές μας!

Με αυτή τη συνεχή κρίση αισθάνομαι ότι η μουσική έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική και μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ!

Είμαστε μαζί σε αυτό και μπορούμε να το ξεπεράσουμε, εφ ‘όσον θέσουμε μέτρα και ακολουθήσουμε τις οδηγίες.

Έτσι μένουμε στο σπίτι, φροντίζουμε και στηρίξουμε ο ένας τον άλλον εν μέσω αυτής της πανδημίας.

Κρατήστε το χαμόγελο αντί να είστε αναστατωμένοι και λυπημένοι μην αφήσετε αυτό το πράγμα να τροφοδοτήσει την αρνητικότητα σας! Ξέρω είναι δύσκολες στιγμές, αλλά θα περάσουμε και αυτό είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος.

Ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν σε αυτό μου το βήμα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Εκτιμώ πραγματικά όλη την αγάπη που μου δείξατε από την αρχή μέχρι τώρα! Συνεχίζω να αγωνίζομαι και ελπίζω να σας δω το επόμενο έτος. Σας αγαπώ πάρα πολύ.  Ο Θεός να σας ευλογεί όλους! Ειρήνη!
S A N D R O ️ ️ #Eurovision #cyprus #love

https://www.instagram.com/p/B947BAGqEBY/?utm_source=ig_web_copy_link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.