Ελλάδα: Η ανάρτηση της Stefania σχετικά με την Eurovision 2021

Ελλάδα: Η ανάρτηση της Stefania σχετικά με την Eurovision 2021

Έπειτα από το χθεσινό δελτίου τύπου της ΕΡΤ σχετικά με την ακύρωση της φετινής Eurovision και την πρόθεσή της να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Stefania και τον επόμενο χρόνο, σήμερα η τραγουδίστρια με μια δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram,δήλωσε τα ακόλουθα:

Παρά την απογοήτευσή μου από την ακύρωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020, είμαι απολύτως σύμφωνη με αυτή την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξαν να εκπροσωπώ τη χώρα μας φέτος στην Eurovision, αλλά κυρίως επειδή με θέλουν ξανά και για το 2021. Η υποστήριξή σας σε μένα για δεύτερη φορά, σημαίνει τα πάντα και δεν θα σας απογοητεύσω. Τα λέμε λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021 … Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς. 

https://www.instagram.com/p/B96onZ4JVsY/?igshid=1srnuwfr4fdyu&fbclid=IwAR21LyMuPmOzkO2GcwNfX_f2YjKyUqVnDUMNoNyOqPqJ3A0AWFuIoNahRG0

2 σκέψεις για το “Ελλάδα: Η ανάρτηση της Stefania σχετικά με την Eurovision 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.