Κροατία: Δεν θα λάβει μέρος ο Damir Kedžo στο “Dora 2021”

Κροατία: Δεν θα λάβει μέρος ο Damir Kedžo στο “Dora 2021”

Ο νικητής του φετινού εθνικού τελικού της Κροατίας DoraDamir Kedžo, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο IN magazine, ότι δεν θα συμμετάσχει στο Dora 2021, μιας και δεν έχει το κατάλληλο τραγούδι. Συγκεκριμένα, δήλωσε ο τραγουδιστής:

“Ο μόνος λόγος για τον οποίο υπέβαλλα συμμετοχή στο Dora 2020 ήταν επειδή άκουσα ένα τραγούδι στο οποίο πίστευα 100% και νόμιζα ότι θα ήταν μια σπουδαία εκπροσώπηση για την Κροατία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Είναι τρελό να περιμένω ξανά το ίδιο κι έτσι δεν σκέφτηκα να υποβάλλω συμμετοχή. Δεν έχω ένα τραγούδι που να το πιστεύω με τον ίδιο τρόπο και να το οραματίζομαι στη σκηνή, όποτε δεν μπήκα στην διαδικασία υποβολής.”

Ο Damir Kedžo ήταν ο μεγάλος νικητής του εθνικού τελικού της Κροατίας για φέτος, όπου θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2020, αν αυτή δεν είχε ακυρωθεί λόγω του Covid-19. Ο Damir κατάφερε να αναδειχτεί νικητής με το τραγούδι Divlji Vjetre, ανάμεσα από 16 συμμετοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.